Τα χάδια του Κούικ στον Χαϊκάλη

Τα χάδια του Κούικ στον Χαϊκάλη

Την ώρα που ο βουλευτής μιλούσε για την πικρία που νιώθει για το γεγονός ότι μέσω του προσώπου του, «κάποιοι επιχείρησαν να μειώσουν την αξία του θεάτρου»

Τα χάδια του Κούικ στον Χαϊκάλη
Με ένα συμπονετικό χάδι στην πλάτη και ένα «ζεστό» χαμόγελο, ο Τέρενς Κουικ θέλησε να δείξει τη συμπαράστασή του στον Παύλο Χαϊκάλη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες το μεσημέρι για τις καταγγελίες περί χρηματισμού του που έκανε ο βουλευτής και έχουν προκαλέσει νέες «αναταράξεις» στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του και έχοντας δίπλα του τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο, αλλά και τον κ. Κουίκ, ο κ. Χαϊκάλης αναφέρθηκε κατά την ομιλία του για την πικρία που αισθάνεται για τα όσα λαμβάνουν χώρα και για το γεγονός ότι μέσω του προσώπου του, «κάποιοι επιχείρησαν να μειώσουν την αξία του θεάτρου».

«Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν πως αυτό εδώ είναι το θέατρο», είπε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρόσθεσε πως ίσως τους αποδείξει ότι για πρώτη φορά στη ζωή του ίσως έχει παίξει τον «καλύτερο ρόλο» του.

Κλείσιμο
Τα λόγια αυτά του κ. Χαϊκάλη φαίνεται πως συγκίνησαν τον κ. Κουίκ ο οποίος κοίταξε τον βουλευτή και με ένα χάδι στην πλάτη του έδειξε τη συμπαράστασή του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης