Δεν παραλαμβάνει το DVD Χαϊκάλη ο Σαμαράς - Το στέλνει στον εισαγγελέα

Δεν παραλαμβάνει το DVD Χαϊκάλη ο Σαμαράς - Το στέλνει στον εισαγγελέα

Οι αντιδράσεις από τις καταγγελίες των ΑΝΕΛΛ για την απόπειρα χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη

Δεν παραλαμβάνει το DVD Χαϊκάλη ο Σαμαράς - Το στέλνει στον εισαγγελέα
Να μην παραλάβει το DVD που του διαβιβάστηκε από τη Βουλή μετά την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας και αφορά την καταγγελία του βουλευτή των ΑΝΕΛΛ Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του προκειμένου να ψηφίσει θετικά στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας αποφάσισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Αντίθετα ο πρωθυπουργός θα αποστείλει το μαγνητοσκοπημένο υλικό στον εισαγγελέα Παναγιωτόπουλο ως παράνομο προϊόν.

Ο εισαγγελικός λειτουργός, την ίδια ώρα, έχει καλέσει ως ύποπτο για την τέλεση αξιόποινης πράξης το πρόσωπο που κατονόμασε ο Παύλος Χαϊκάλης ως μεσάζοντα στην απόπειρα χρηματισμού. Πληροφορίες αναφέρουν, ωστόσο, ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο θα κατευθυνθεί στην Ασφάλεια πριν περάσει την πόρτα του κ. Παναγιωτόπουλου.

Για στημένη προβοκάτσια κάνει λόγο ο Παπαμιμίκος
Κλείσιμο
Τα όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος και ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων προκάλεσαν την αντίδραση του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Παπαμιμίκου ο οποίος έκανε λόγο για «στημένη προβοκάτσια».

Σε δήλωσή του ο κ. Παπαμιμίκος υποστήριξε ότι το πρόσωπο που καταγγέλλεται από τους ΑΝΕΛ, υπήρξε στενός συνεργάτης του Π. Καμμένου και τον συνόδευσε στη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα στις 22.03.2013, όπως και στην επίσκεψή του στην Κύπρο την 01.04.2013, ενώ τόνισε ότι είναι βασικός μάρτυρας υπεράσπισής του στην υπόθεση των CDS.

«Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του», είπε και υπογράμμισε πως η Δικαιοσύνη είναι ανάγκη να αποφανθεί άμεσα. 

Κατηγόρησε, μάλιστα, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ πως προσπαθούν να εκβιάσουν και να τρομοκρατήσουν βουλευτές και πως μολύνουν το πολιτικό περιβάλλον επιδιώκοντας ανώμαλες εξελίξεις. 


«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ
Με την παροιμία «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» επέλεξε να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στα όσα περί «στημένης προβοκάτσιας» υποστήριξε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας.

Το Ποτάμι: Οι πολίτες «να κλείσουν τις μύτες τους»
Έκκληση στους πολίτες να επικεντρωθούν στη ουσία του προβλήματος, ότι, δηλαδή, «το παλιό διεφθαρμένο σύστημα είναι επικίνδυνο για τη χώρα και τις ζωές τους» απευθύνει το Ποτάμι καλώντας τους χαρακτηριστικά «να κλείσουν τις μύτες τους» για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες μετά την καταγγελία Χαϊκάλη.

Είναι ένα σύστημα «συνολικής αναξιοπιστίας βγαλμένο από την ίδια κούνια», συνεχίζει στην ανακοίνωσή του το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, προσθέτοντας πως «πολιτικοί υποκριτές και σύμβουλοι αρχηγικών γραφείων από τη μια άκρη του πολιτικού φάσματος έως την άλλη-υπηρέτες πολλών αφεντάδων δηλαδή-διεκδικούν την προσοχή μας αλληλοκαταγγελόμενοι».

«Οι ανακριτικές αρχές και η Δικαιοσύνη πιστεύουμε ότι θα ξεμπλέξουν το νέο δύσοσμο κουβάρι», συμπληρώνει το Ποτάμι και καταλήγει: «Το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι πολίτες είναι να κλείσουν τις μύτες τους και να επικεντρωθούν στην ουσία του προβλήματος που είναι ότι το παλιό διεφθαρμένο σύστημα είναι επικίνδυνο για τη χώρα και τις ζωές τους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης