Βούλτεψη για Τσίπρα: Η βιασύνη με την οποία υιοθέτησε τις καταγγελίες δείχνει ποιοι κολυμπούν στο βούρκο

Βούλτεψη για Τσίπρα: Η βιασύνη με την οποία υιοθέτησε τις καταγγελίες δείχνει ποιοι κολυμπούν στο βούρκο

Άθλια παράσταση για να μην ψηφιστεί Πρόεδρος και να γίνουν πρόωρες εκλογές, χαρακτήρισε η κυβερνητική εκπρόσωπος τα καταγγελόμενα από τον Παύλο Χαϊκάλη - Η Σοφία Βούλτεψη ζήτησε να δοθούν αμέσως στη δημοσιότητα τα στοιχεία και πρόσθεσε: «Αν δεν υπάρχουν, να κινηθούν αμέσως οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον των δραστών αυτής της άθλιας ιστορίας»

Βούλτεψη για Τσίπρα: Η βιασύνη με την οποία υιοθέτησε τις καταγγελίες δείχνει ποιοι κολυμπούν στο βούρκο
«Άθλια παράσταση» χαρακτηρίζει τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη ότι επιχειρηματίας αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

Σύμφωνα με την κυρία Βούλτεψη, σκοπός του «κακοστημένου θεάτρου» -όπως χαρακτηρίζει τις καταγγελίες Χαϊκάλη- είναι να μην ψηφιστεί Πρόεδρος Δημοκρατίας και η χώρα να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος κάνει πολύ σκληρή επίθεση στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι με τη βιασύνη με την οποία έσπευσε να υιοθετήσει τις υποτιθέμενες καταγγελίες «δείχνει και ποιοι επιλέγουν να κολυμπούν στον βούρκο».

Κλείσιμο
«Για λόγους δημοσίου συμφέροντος πρέπει να δοθούν αμέσως στη δημοσιότητα τα στοιχεία. Αν δεν υπάρχουν, να κινηθούν αμέσως οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον των δραστών αυτής της άθλιας ιστορίας», συνεχίζει η Σοφία Βούλτεψη

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της δήλωσης της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη για την υπόθεση Χαϊκάλη:

«Μετά τις «καταγγελίες» για …κουμπαράδες και τα τηλεοπτικά σόου Ξουλίδου, τώρα στο κακοπαιγμένο θέατρο προστέθηκε και ο Χαϊκάλης.

Είναι ολοφάνερο για ποιο λόγο στήνονται αυτές οι άθλιες παραστάσεις: για να μην ψηφιστεί Πρόεδρος Δημοκρατίας και η χώρα να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές.

Για λόγους δημοσίου συμφέροντος πρέπει να δοθούν αμέσως στη δημοσιότητα τα στοιχεία. Αν δεν υπάρχουν, να κινηθούν αμέσως οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον των δραστών αυτής της άθλιας ιστορίας.

Η βιασύνη με την οποία ο κ. Τσίπρας έσπευσε να υιοθετήσει τις υποτιθέμενες καταγγελίες δείχνει και ποιοι επιλέγουν να κολυμπούν στον βούρκο».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης