«Αυγή»: Χυδαία, σεξιστική συμπεριφορά από Τατσόπουλο - Ψαριανό

«Αυγή»: Χυδαία, σεξιστική συμπεριφορά από Τατσόπουλο - Ψαριανό

«Η ανοχή σε αυτές τις ακραίας χυδαιότητας συμπεριφορές που προσβάλλουν τη γυναικεία φύση και την πολιτική πρέπει να σταματήσει» γράφει η εφημερίδα 

«Αυγή»: Χυδαία, σεξιστική συμπεριφορά από Τατσόπουλο - Ψαριανό
Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει από χθες η φωτογραφία όπου ο Γρηγόρης Ψαριανός και ο Πέτρος Τατσόπουλος αστειεύονται... μυρίζοντας ένα γυναικείο γαλάζιο παλτό, το οποίο φέρεται να ανήκει στην κυρία Ραχήλ Μακρή. Η «Αυγή» κατακεραυνώνει τους βουλευτές κάνοντας λόγο για σεξιστική συμπεριφορά.

Γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα: «Χυδαία σεξιστική συμπεριφορά από βουλευτές με προεξάρχοντα τον Γρηγόρη Ψαριανό και τον Πέτρο Τατσόπουλο καταμαρτυρά το ήθος της υποτιθέμενης "αριστεράς της ευθύνης", όπως αρέσκονται κατά καιρούς να αυτοαποκαλούνται.
Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της, καθώς φαίνονται βουλευτές να γελούν, ενώ ο "υπεύθυνος αριστερός" μυρίζει το παλτό της Ραχήλ Μακρή που κρατά ο Πέτρος Τατσόπουλος! Ύμνος στον σεξισμό από τα έδρανα της Βουλής. Η ανοχή σε αυτές τις ακραίας χυδαιότητας συμπεριφορές που προσβάλλουν τη γυναικεία φύση και την πολιτική πρέπει να σταματήσει. Παραπάνω σχόλια περιττεύουν...», γράφει η «Αυγή».

Από την πλευρά του ο Πέτρος Τατσόπουλος μη θέλοντας να πάρει άμεσα θέση στο περιστατικό το οποίο προέκυψε μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας αλλά και στην κριτική που ασκήθηκε τόσο σε εκείνον όσο και στον κ. Ψαριανό, προτίμησε να «μιλήσει» με μία ανάρτησή του στο Facebook. Με ειρωνική διάθεση και γράφοντας το σχόλιο: «Τρελά όργια στο Κοινοβούλιο. Η Βλαμμένη Αριστερά καταγγέλλει» ο ανεξάρτητος βουλευτής κοινοποίησε στο Facebook του κριτική στην οποία γίνεται λόγος για «σεξιστική αλητεία αυτού του τύπου» η οποία «έχει νομιμοποιηθεί στους κύκλους που κυριαρχούν και στο ελληνικό κοινοβούλιο από τα χρόνια της εκσυγχρονιστικής ευωχίας».
Κλείσιμο







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης