Νίκος Παππάς: «Κατέρρευσε το κλίμα τρομοκράτησης των βουλευτών και του λαού»

Νίκος Παππάς: «Κατέρρευσε το κλίμα τρομοκράτησης των βουλευτών και του λαού»

Ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ διέβλεψε αλλαγή του καταστροφολογικού κλίματος και στην Ευρώπη σχετικά με μια πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα

Νίκος Παππάς: «Κατέρρευσε το κλίμα τρομοκράτησης των βουλευτών και του λαού»
Για το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τις πολιτικές εξελίξεις έπειτα από αυτό μίλησε ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

«Κατέρρευσε το κλίμα φόβου και τρομοκράτησης των βουλευτών και του λαού» σχολίασε ο κ. Παππάς ενώ διέβλεψε αλλαγή του καταστροφολογικού κλίματος και στην Ευρώπη σχετικά με μια πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Παππάς επικαλούμενος δηλώσεις θεσμικών οργάνων και αξιωματούχων της Ε.Ε. τόνισε πως οι Ευρωπαίοι αποδέχονται πλέον την υποχρέωσή τους να συζητήσουν με την επόμενη κυβέρνηση. 

Χαρακτήρισε ξεκάθαρα τα διλήμματα που έχουν μπροστά τους οι βουλευτές τονίζοντας πως «όλοι γνωρίζουν πως ψηφίζουν ναι ή όχι στο e-mail της τρόικας». 

«Το επίδικο είναι τα μέτρα και οποιαδήποτε παράταση αυτής της βουλής σημαίνει οτι τα μέτρα αυτά θα ψηφιστούν. Δεν αφορούν τον ΣΥΡΙΖΑ τα σενάρια νέας κυβέρνησης χωρίς τη συμμετοχή του Σαμαρά ή παράτασης αυτής της Βουλής» πρόσθεσε. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης