Καπερνάρος: Αν δεν υπάρξει συναινετική πρόταση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ δεν ψηφίζω για Πρόεδρο

Καπερνάρος: Αν δεν υπάρξει συναινετική πρόταση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ δεν ψηφίζω για Πρόεδρο

«Η θέση μου ήταν πάντοτε αρνητική στο να γίνουν εθνικές εκλογές αυτή τη στιγμή με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας», τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής

Καπερνάρος: Αν δεν υπάρξει συναινετική πρόταση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ δεν ψηφίζω για Πρόεδρο
Για τη στάση που θα κρατήσει στις επόμενες δύο ψηφοφορίες στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας μίλησε σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ο ανεξάρτητος βουλευτής, Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος χθες δήλωσε «παρών». 

«Η θέση μου ήταν πάντοτε αρνητική στο να γίνουν εθνικές εκλογές αυτή τη στιγμή με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας», τόνισε ο βουλευτής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, προσθέτοντας ότι «η κυβέρνηση προκαλεί εκλογές με τον τρόπο τον οποίο ενήργησε». 

Οσον αφορά στο ποια θα είναι η στάση του στις επόμενες δύο ψηφοφορίες ο κ. Καπερνάρος ξεκαθάρισε: «Ζω στο παρόν. Θα είναι αρνητική, αν είναι αρνητική και η θέση των δύο κομμάτων, διότι όταν ισχυρίζεστε εσείς, επικαλούμενοι δημοσκοπήσεις ότι ο κόσμος δεν θέλει εκλογές, ο κόσμος αυτός απευθύνεται στην κυβέρνηση και στην αξιωματική αντιπολίτευση».

Κλείσιμο
Ο ίδιος, τέλος, συμπλήρωσε, πως αν δεν υπάρξει συναινετική πρόταση μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, τότε ψηφίσει και στις επόμενες ψηφοφορίες «παρών».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης