Η Άννα Χατζησοφιά δεν ψήφισε για Πρόεδρο - Έλειπε στη Βενεζουέλα

Η Άννα Χατζησοφιά δεν ψήφισε για Πρόεδρο - Έλειπε στη Βενεζουέλα

Δείτε φωτογραφίες που ανήρτησε από το ταξίδι της από τις 9 Δεκεμβρίου στο Καράκας για να παραστεί στο παγκόσμιο συνέδριο του Δικτύου Διανοούμενων και Καλλιτεχνών, που τελείωσε χθες

Η Άννα Χατζησοφιά δεν ψήφισε για Πρόεδρο - Έλειπε στη Βενεζουέλα
Η μοναδική βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που δεν βρισκόταν στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας ήταν η Αννα Χατζησοφιά. 

Η κυρία Χατζησοφιά είναι η υπεύθυνη Πολιτισμού του κόμματος και ταξίδεψε στην Βενεζουέλα από τις 9 Δεκεμβρίου προκειμένου να παραστεί στο παγκόσμιο συνέδριο του Δικτύου Διανοούμενων και Καλλιτεχνών, σχετικά με τα κοινωνικά κινήματα για τον πολιτισμό. 

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Καράκας, από τις 10 ως τις 16 Δεκεμβρίου και προφανώς η κ. Χατζησοφιά δεν πρόλαβε να επιστρέψει στην Αθήνα εγκαίρως για την πρώτη ψηφοφορία.

Κλείσιμο
Κατά την παραμονή της στο Καράκας, η κ. Χατζησοφιά δημοσίευσε πολλές φορές φωτογραφίες από την πρωτεύουσα της Βενεζουέλας, από τους δρόμους της πόλης και τα εμπορικά κέντρα, στολισμένα για τα Χριστούγεννα και γεμάτα κόσμο.



Μάλιστα, η Άννα Χατζησοφιά έγραψε σχετικά: «Είναι που τα ράφια στη Βενεζουέλα είναι άδεια. Και είναι ένα από τα "λαϊκά" εμπορικά κέντρα. Α κι έχουν τρέλα με τα Χριστούγεννα».







Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στη Βενεζουέλα επίσης, η κ. Χατζησοφιά συναντήθηκε με τον Υπουργό Πολιτισμού της χώρας Reinaldo Iturriza και συζήτησαν πάνω σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Συναντήθηκε επίσης με τον Αντιπρόεδρο της Βενεζουέλας Jorge Arreaza, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις πάνω σε ζητήματα που αφορούν τις δυο χώρες. Ο Αντιπρόεδρος ήταν πλήρως ενημερωμένος για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και δήλωσε  ότι η Μπολιβαριανή Κυβέρνηση παρακολουθεί τις εξελίξεις με  ζωηρό ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης