Παπαμιμίκος: Ώρα ευθύνης για όλους τους βουλευτές

Παπαμιμίκος: Ώρα ευθύνης για όλους τους βουλευτές

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για βουλιμία της εξουσίας

Παπαμιμίκος: Ώρα ευθύνης για όλους τους βουλευτές
Κάλεσμα προς τους βουλευτές όλων των κομμάτων να αναλάβουν τις ευθύνες τους όσον αφορά στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας απηύθυνε, μιλώντας σε εκδήλωση της Ν.Δ. στα Τρίκαλα για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της, ο γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος.

«Οι βουλευτές όλων των κομμάτων πρέπει να αναμετρηθούν με τη συνείδηση τους και να καταλάβουν πως δεν πρέπει να αποφασίσουν αψήφιστα στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Να καταλάβουν, πως εκτός από την 29η Δεκεμβρίου, υπάρχει και η 30η, όπου η χώρα θα κληθεί να ζήσει με τις συνέπειες της απόφασης τους. Να καταλάβουν πως το μέλλον της Ελλάδας είναι στα δικά τους χέρια», τόνισε.

Επιπλέον, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για βουλιμία της εξουσίας λέγοντας: «Σε λίγες ημέρες μπαίνουμε στο 2015 και για το 2016 είναι προγραμματισμένες συνταγματικά οι εθνικές εκλογές, μιας και ολοκληρώνεται η τετραετία. Τόση βουλιμία για την καρέκλα πια; Τόση υπονόμευση της θέσης της χώρας, για να επισπεύσουν τις εκλογές ένα χρόνο νωρίτερα;».

Κλείσιμο
Καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του για ό,τι ακολουθήσει είπε και μεταξύ άλλων έθεσε το δίλλημα «επιστροφή στον κρατισμό και την ανασφάλεια ή συνέχεια σε μια εποχή σταθερότητας, μεταρρυθμίσεων και βιώσιμης ανάπτυξης».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης