ΠΑΣΟΚ: Ο Tσίπρας ισοπεδώνει και μηδενίζει τις θυσίες του ελληνικού λαού

ΠΑΣΟΚ: Ο Tσίπρας ισοπεδώνει και μηδενίζει τις θυσίες του ελληνικού λαού

«Το ίδιο έκαναν και πριν από λίγες μέρες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο City του Λονδίνου»

ΠΑΣΟΚ: Ο Tσίπρας ισοπεδώνει και μηδενίζει τις θυσίες του ελληνικού λαού
Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την ομιλία του Α. Τσίπρα στη Λαμία, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο κ. Τσίπρας σε ομιλία του στη Λαμία κατέφυγε για μια ακόμη φορά σε ψευτοπαλικαρισμούς και σε μεγάλα λόγια, απειλώντας ότι αυτός «θα βαράει το νταούλι και θα χορεύουν στο ρυθμό του», τα κράτη μέλη της Ε.Ε., οι αγορές και η παγκόσμια οικονομία. 

Το ίδιο έκαναν και πριν από λίγες μέρες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο City του Λονδίνου, προκαλώντας τον τρόμο και προσφέροντας κάκιστες υπηρεσίες στην πορεία των διαπραγματεύσεων και στη μεγάλη μάχη που δίνει η χώρα για να φύγει από τα μνημόνια, αδιαφορώντας για τα εθνικά συμφέροντα και τα συμφέροντα των πολιτών, των μικρομεσαίων, των ανθρώπων του μόχθου και των ανέργων.

Δεν είναι τυχαίο πως το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του μοιάζει με απόσπασμα από την ρητορική της τρόικα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ισοπεδώνει και μηδενίζει όλα όσα έχουμε καταφέρει με τις θυσίες του ελληνικού λαού. Στην πραγματικότητα η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θέλει να φύγουμε από τα μνημόνια μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τις μικροκομματικές της σκοπιμότητες και τις ανίερες συμμαχίες της.
Κλείσιμο

Απαντάμε στον κ. Τσίπρα με τα όσα λέμε και στην τρόικα: η Ελλάδα έχει πετύχει μια κορυφαία δημοσιονομική προσαρμογή, πρωτογενές πλεόνασμα και θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Τώρα ήρθε επιτέλους η ώρα να αλλάξει σελίδα. Τα μεγάλα όπλα μας είναι η ανάπτυξη, οι μεταρρυθμίσεις, οι θέσεις εργασίας, η ενίσχυση τις κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης. Το μεγάλο εμπόδιο προς αυτήν τη κατεύθυνση, είναι αυτό που είπε και ο κ. Λαπαβίτσας:

ο «πολιτικός κίνδυνος», η αβεβαιότητα και η πολιτική αστάθεια, που συστηματικά καλλιεργεί ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, αρνούμενοι κάθε εθνική συνεννόηση και ενισχύοντας έτσι την αδιαλλαξία των δανειστών. 

Τελικά αποδεικνύεται ότι ο καλύτερος σύμμαχος της τρόικα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης