Φωτογραφίες: Η συγκέντρωση των «πυρήνων» του Γιώργου Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη

Φωτογραφίες: Η συγκέντρωση των «πυρήνων» του Γιώργου Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη

Κατά τη διάρκεια των ομιλιών δεν ακούστηκαν μομφές εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά αρκετοί εξέφρασαν την πικρία τους για το σημερινό ΠΑΣΟΚ

Φωτογραφίες: Η συγκέντρωση των «πυρήνων» του Γιώργου Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη
Στο Βελλίδειο συναντήθηκαν σήμερα οι «πυρήνες» νέων του ΠΑΣΟΚ που δηλώνουν ένθερμοι υποστηρικτές του Γιώργου Παπανδρέου.



Κλείσιμο


«Δίκτυο Αυτοοργάνωσης. Για τη Δημοκρατία και τον πολίτη» έγραφε το πανό στο σταντ που τοποθετήθηκε στην αίθουσα της εκδήλωσης. Κατά τη διάρκεια των ομιλιών δεν ακούστηκαν μομφές εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου ωστόσο κάποιοι δήλωσαν πολιτικά άστεγοι και εξέφρασαν την πικρία τους για το σημερινό ΠΑΣΟΚ.



Ο βασικός πυρήνας των νέων του Γιώργου Παπανδρέου ανά την Ελλάδα, εκφράζεται κυρίως από τις κινήσεις «Μπροστά» και «ΑΒ» οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά στο συνέδριο της Σύμης. Σε 14 πόλεις της χώρας έχουν συγκροτηθεί πυρήνες νέων που συνεδριάζουν τακτικά. Στις κινήσεις των νέων που υποστηρίζουν τις απόψεις του ΓΑΠ και συμμετέχουν είτε στην Κίνηση «Μπροστά» είτε στην πρωτοβουλία «ΑΒ» είναι ο 20χρονος Ηλ. Πατλάκας και ο 26χρονος Κυριάκος Ντομινίκ Βασιλείου μαζί με τη Χρύσα Φωτοπούλου, τον Π. Παπαχατζή και τον Χρήστο Λόλα που αποτελούν και το νέο συντονιστικό των ΑΒ.

Στην Κίνηση, συμμετέχει και ο γιος του ανεξάρτητου βουλευτή Θ. Παραστατίδη, Στέφανος ο οποίος είναι 42 ετών και είναι γιατρός στη Θεσσαλονίκη καθώς και ο Θ. Κραγιάννης από τη Ρόδο. Στελέχη του «ΑΒ» σημειώνουν ότι είχαν εκφράσει παρόμοιες απόψεις με αυτές του Γιώργου Παπανδρέου από το καλοκαίρι, προκειμένου να γίνει συνέδριο του ΠΑΣΟΚ με στόχο την αλλαγή ηγεσίας.



Πηγή: seleo.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης