Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Αναστασιάδη από τον Αιγύπτιο πρόεδρο

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Αναστασιάδη από τον Αιγύπτιο πρόεδρο

«Σας εύχομαι ταχεία ανάρρωση, έτσι ώστε να συνεχίσουμε την αλληλεγγύη και τη συνεργασία μας σε διάφορους τομείς, προς όφελος των δύο λαών και φίλων χωρών μας. Παρακαλώ δεχθείτε τις ειλικρινείς μου ευχές για την καλή σας υγεία και προς το φίλο λαό σας για ευημερία»

 Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Αναστασιάδη από τον Αιγύπτιο πρόεδρο
Τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση απέστειλε στον Πρόεδρο της Kυπριακής Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για τη δυναμική που δημιουργήθηκε στην τριμερή σύνοδο Ελλάδας - Κύπρου - Αιγύπτου στο Κάιρο στις 8 Νοεμβρίου.

«Είναι μεγάλη χαρά που πραγματοποιήσαμε την τριμερή σύνοδο, όπου συγκεντρωθήκαμε στο Κάιρο στις 8 Νοεμβρίου, και η οποία έδωσε μια πολιτική δυναμική σε επίσημο και δημόσιο επίπεδο. Αυτή η δυναμική θα είναι το κίνητρο για να προχωρήσει η διμερής μας συνεργασία, όπως και η τριμερής συνεργασία με τη φίλη Ελληνική Δημοκρατία», αναφέρει σε επιστολή του στον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Παράλληλα ο Αιγύπτιος Πρόεδρος αναφέρει ότι περιήλθε στην αντίληψή του το πρόβλημα της υγείας που αντιμετωπίζει ο Κύπριος Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Κλείσιμο
«Σας εύχομαι ταχεία ανάρρωση, έτσι ώστε να συνεχίσουμε την αλληλεγγύη και τη συνεργασία μας σε διάφορους τομείς, προς όφελος των δύο λαών και φίλων χωρών μας. Παρακαλώ δεχθείτε τις ειλικρινείς μου ευχές για την καλή σας υγεία και προς το φίλο λαό σας για ευημερία», αναφέρει.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης