Υποψήφιος και πάλι ο Έρογλου για την «προεδρία» στα Κατεχόμενα

Υποψήφιος και πάλι ο Έρογλου για την «προεδρία» στα Κατεχόμενα

Διεκδικεί την επανεκλογή του τον Απρίλιο του 2015

Υποψήφιος και πάλι ο Έρογλου για την «προεδρία» στα Κατεχόμενα
Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για τις λεγόμενες «προεδρικές εκλογές» του ψευδοκράτους, τον Απρίλιο του 2015 ανακοίνωσε ο Ντερβίς Έρογλου.

Σε διάγγελμά του ανέφερε ότι πήρε την απόφαση αυτή αφού άκουσε τη φωνή των Τουρκοκυπρίων και την έκκληση του Κόμματος Εθνικής Ενότητας και του Δημοκρατικού Κόμματος, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος για τη νίκη του.

Πρόσθεσε ότι είναι γνώστης των προσδοκιών του κόσμου και είναι ευτυχής που τήρησε τις δεσμεύσεις που έδωσε κατά την περασμένη «εκλογική» αναμέτρηση, το 2010.
Κλείσιμο

Όπως είπε, είναι ξεκάθαρο τί είδους λύση επιθυμούν οι Τουρκοκύπριοι. «Η λύση πρέπει να είναι αυτή που θέλουν οι άνθρωποι» είπε, προσθέτοντας ότι οι Τουρκοκύπριοι δεν απεμπολούν το δικαίωμά τους να διαχειρίζονται τα θέματα που τους αφορούν.

«Είμαι σίγουρος ότι θέλετε να ζήσετε με σιγουριά, χωρίς να ανησυχείτε για το μέλλον μετά τη λύση. Είμαι σίγουρος ότι δεν θέλετε να χάσετε την ταυτότητά σας, θέλετε να ανοιχτείτε στον κόσμο και να ζήσετε σε μια χώρα με καλύτερη ποιότητα ζωής. Συμφωνώ μαζί σας» είπε.

Αναφέρθηκε τέλος στο σημαντικό ρόλο που έχει να διατελέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την προστασία των δικαιωμάτων των Τουρκοκυπρίων, ενώ κάλεσε την ελληνοκυπριακή πλευρά να επιστρέψει στις διαπραγματεύσεις. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης