ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα αναγνωρίσουμε καμία μνημονιακή συμφωνία - Βούλτεψη: Είστε με την Τρόικα ή με την Ελλάδα;

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα αναγνωρίσουμε καμία μνημονιακή συμφωνία - Βούλτεψη: Είστε με την Τρόικα ή με την Ελλάδα;

Η Κουμουνδούρου επιτίθεται προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο χαρακτηρίζει "όμηρο των απαιτήσεων των δανειστών"

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα αναγνωρίσουμε καμία μνημονιακή συμφωνία - Βούλτεψη: Είστε με την Τρόικα ή με την Ελλάδα;
«Πυρά» κατά της κυβέρνησης για την επικείμενη συνάντησή της με την τρόικα, στο Παρίσι, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση του πως ο πρωθυπουργός ούτε μπορεί ούτε θέλει να διαπραγματευτεί με τους εταίρους.

Στο πλαίσιο αυτό, η Κουμουνδούρου επιτίθεται προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο χαρακτηρίζει "όμηρο των απαιτήσεων των δανειστών" και προειδοποιεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να αναγνωρίσει νέα μνημονιακή συμφωνία.

Κλείσιμο
Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

"Η συνάντηση της κυβέρνησης με την τρόικα στο Παρίσι αποτελεί το τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ της δήθεν εξόδου από το μνημόνιο. Προσφέροντας πρόσθετες περικοπές δαπανών στην τρόικα, η κυβέρνηση ισοπεδώνει κάθε προσδοκία που η ίδια είχε προσπαθήσει να καλλιεργήσει για αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής. Εγκλωβισμένος στο μνημονιακό αδιέξοδο, όμηρος των απαιτήσεων των δανειστών, ο πρωθυπουργός δεν θέλει και δεν μπορεί να διαπραγματευτεί για τα συμφέροντα της χώρας. Την ίδια στιγμή, όμως, μια κυβέρνηση που καταρρέει δεν μπορεί και να δεσμεύσει τον ελληνικό λαό σε μια νέα μνημονιακή συμφωνία, αφού αυτή θα ακυρωθεί στην πράξη από την ψήφο του".

Απάντηση Βούλτεψη

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, με αφορμή την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις διαπραγματεύσεις στο Παρίσι, δήλωσε: "Ας μας πει επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ με ποιον τελικά είναι, με την τρόικα ή με την Ελλάδα;".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης