Αδωνις Γεωργιάδης: Επικίνδυνη η αμφισβήτηση του Βενιζέλου από τον Παπανδρέου

Αδωνις Γεωργιάδης: Επικίνδυνη η αμφισβήτηση του Βενιζέλου από τον Παπανδρέου

«Δεν πιστεύω ότι η κυβέρνηση αυτή κινδυνεύει από τον Γιώργο Παπανδρέου», σχολίασε ωστόσο

Αδωνις Γεωργιάδης: Επικίνδυνη η αμφισβήτηση του Βενιζέλου από τον Παπανδρέου
Την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να αμφισβητήσει την ηγεσία του Ευάγγελου Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ, σχολίασε σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντάς την «εκτός τόπου και επικίνδυνη». 

«Ασφαλώς γνωρίζει ότι το να κάνει αυτή την κίνηση αυτή την εβδομάδα προκαλεί ανησυχία για την σταθερότητα του ΠΑΣΟΚ» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, σημειώνοντας ωστόσο πως «δεν πιστεύω ότι η κυβέρνηση αυτή κινδυνεύει από τον Γιώργο Παπανδρέου».

Οσον αφορά στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε ότι «είναι ισχυρές οι πιθανότητες αυτή η Βουλή να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας». 

Αναφορικά με το συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων σημείωσε ότι «το σημαντικό πολιτικό γεγονός που προκύπτει από αυτό είναι ότι δεν θα ψηφίσουν για να βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας» σχολιάζοντας παράλληλα πως «είμαστε στην εποχή της παράνοιας, καθώς σκοπεύουν να συγκυβερνήσουν με τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό είναι ανεξήγητο». 

«Η λύση με την Τρόικα πρέπει να είναι καθαρή για να αποδείξουμε στις αγορές πού έχουμε φτάσει την οικονομία μας» επισήμανε ακόμη ο Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας ότι «οι αγορές δεν βλέπουν πολιτική λύση».
Κλείσιμο

Για το δημοσιονομικό κενό ανέφερε ότι υπάρχει ουσιαστική και δομική διαφωνία με την τρόικα και το βασικό επιχείρημα της κυβέρνησης είναι ότι έπεσε έξω στις προβλέψεις της. 

Ο βουλευτής της ΝΔ απένειμε δε εύσημα στον Κωστή Χατζηδάκη, αναφέροντας ότι ως υπουργός Ανάπτυξης προχώρησε σε μεταρρυθμίσεις «μόνος εναντίον όλων» βάσει της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ, και τώρα που αυτές έχουν υλοποιηθεί δεν υπάρχει καμία αντίδραση. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης