Γεωργιάδης: Ιστορική η ευθύνη όποιου πει «όχι» στη συμφωνία με την Τρόικα

Γεωργιάδης: Ιστορική η ευθύνη όποιου πει «όχι» στη συμφωνία με την Τρόικα

Σε περίπτωση που δεν στηρίξει τα μέτρα για εργασιακά και ασφαλιστικό, εξήγησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ

Γεωργιάδης: Ιστορική η ευθύνη όποιου πει «όχι» στη συμφωνία με την Τρόικα
Τρεις ημέρες πέρασαν μόνο από την τελευταία φορά που πυροδοτήθηκε κόντρα ανάμεσα στα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης μετά τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη ότι το ΠΑΣΟΚ ευθύνεται που «δεν υλοποιήσαμε τη συμφωνία» και τώρα μας πιέζει η τρόικα και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ «ξαναχτύπησε».

Αυτή τη φορά ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για «ιστορική και πολιτική ευθύνη» όποιου πει όχι σε μια τελική συμφωνία της κυβέρνησης με την Τρόικα.

«Δεν θέλω να μπω σε περιπτωσιολογία. Υπάρχουν δύο δρόμοι ή θα καταλήξουμε σε συμφωνία και για να κατλήξουμε σε συμφωνία όλοι θα πρέπει να ψηφίσουμε ενδεχομένως πράγματα που δεν είναι αρεστά ή οποιος αποφασίσει να μην τα εγκρίνει ή να μην τα ψηφίσει θα πάρει την ευθύνη την ιστορική και την πολιτική για την μη επίτευξη της συμφωνίας», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του βουλευτή της ΝΔ το βράδυ της Πέμπτης στην τελετή απονομής των επιχειρηματικών βραβείων Κούρος όταν κλήθηκε να σχολιάσει την αρνητική αντίδραση του ΠΑΣΟΚ στα σχέδια Βρούτση.

Κλείσιμο
Σε δηλώσεις του το πρωί της Παρασκευής ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε, πάντως, ότι η κυβέρνηση δεν λέει «ναι σε όλα» όσα ζητά η Τρόικα δηλώνοντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ότι δεν τίθεται θέμα μείωσης των συντάξεων.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης