Καρατζαφέρης: Αστειότητες και αθλιότητες τα περί μίζας - Έμπλεξαν μαζί μου

Καρατζαφέρης: Αστειότητες και αθλιότητες τα περί μίζας - Έμπλεξαν μαζί μου

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το θέμα των off shore και τις μίζες που φέρεται να πήρε για τα εξοπλιστικά - «Θα απαντήσουμε την ημέρα και την ώρα και με την προτεραιότητα που πρέπει»


Καρατζαφέρης: Αστειότητες και αθλιότητες τα περί μίζας - Έμπλεξαν μαζί μου
Μετά την απόφαση να παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη για το θέμα των off shore και τις μίζες που φέρεται να πήρε για τα εξοπλιστικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης επέλεξε να μιλήσει μέσα από την εκπομπή του στο κανάλι ΑΡΤ για πρώτη φορά για όλα όσα ακούγονται και γράφονται τελευταία. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έκανε λόγο για αθλιότητες και αστειότητες σημειώνοντας ότι «η βρωμιά περί μίζας δεν θα περάσει».

Ο κ. Καρατζαφέρης έκανε ακόμη λόγο για γαϊτανάκι ανοησιών και τόνισε πως δεν υφίσταται θέμα μίζας. «Το στήσανε για να απαξιώσουν τον ΛΑΟΣ και τον πρόεδρό του στο κοινό», είπε.

«Ο Σαμαράς είναι σε πανικό», πρόσθεσε συμπληρώνοντας πως «γνωριζόμαστε και γνωριζόμαστε καλά. Έμπλεξαν μαζί μου (...) Ξέρουμε πάρα πολύ καλά τους κανόνες πολιτικής ευπρέπειας, αλλά και τους κανόνες πολιτικής αγυρτείας».

Κλείσιμο
«Είναι θέμα τιμής. Έχουν μπλέξει ετερόκλητα πράγματα. Θα απαντήσουμε την ημέρα και την ώρα και με την προτεραιότητα που πρέπει. Θα ξεδιαλύνουμε όλη την κατάσταση και θα αποκαλύψουμε ποιοι στήσανε αυτή την ιστορία. Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι αν ήμουν το καλό παιδί των Αμερικάνων και έλεγα σε όλα "yes" όπως όλοι αυτοί που είναι τώρα στα πράγματα θα είχα περιπέτειες;»,συνέχισε.

«Δεν υπάρχει ίχνος σκιάς» είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και συνέδεσε τις αποκαλύψεις εις βάρος του με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Μίλησε για «κουμπαρά», σημειώνοντας πως «προσφέρουν ασυλία με αντιπαροχή την ψήφο. Γνωρίζουμε για τα παιχνίδια που στήνουν, για τον κουμπαρά. Τεράστιο κουμπαρά με καρέκλες, καρότα και μαστίγια για να πιάσουν τους 180».

Δείτε το απόσπασμα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης