Φίλης προς Άδωνι: Αισθάνεσαι μαλ... για τις ερωτήσεις που έκανες για την υπόθεση Καρατζαφέρη;

Φίλης προς Άδωνι: Αισθάνεσαι μαλ... για τις ερωτήσεις που έκανες για την υπόθεση Καρατζαφέρη;

Άναψαν τα αίματα με αφορμή την ερώτηση που κατέθεσε το 2009 ο τότε βουλευτής του ΛΑΟΣ για την υπόθεση της offshore εταιρείας που φέρεται να ανήκει στον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού

Φίλης προς Άδωνι: Αισθάνεσαι μαλ... για τις ερωτήσεις που έκανες για την υπόθεση Καρατζαφέρη;
Άναψαν τα αίματα το πρωί της Πέμπτης στην πρωινή εκπομπή του MEGA ανάμεσα στον διευθυντή της εφημερίδας Αυγή Νίκο Φίλη και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη.

Αφορμή στάθηκε η ερώτηση που κατέθεσε το 2009 ο κ. Γεωργιάδης, ως βουλευτής τότε του ΛΑΟΣ, για να ζητήσει τον έλεγχο εταιρείας η οποία, όπως αποδεικνύεται σήμερα, φέρεται να ανήκει στον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργο Καρατζαφέρη.

Κλείσιμο


«Ο αρχηγός δεν μου είπε τίποτα τότε» υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης με τον κ. Φίλη να του απαντά «Είσαι διπλά κορόιδο. Τι είσαι; Ξεπλένεις; Άλλοθι του Καρατζαφέρη ήσουν, αυτό μου λες;».

Ο κ. Γεωργιάδης επέμεινε στην εκδοχή του, ότι δηλαδή, δεν υπήρχε καμία τέτοια περίπτωση επισημαίνοντας, μάλιστα, ότι έστειλε εξώδικο στην «Αυγή» ζητώντας να δημοσιευθεί η επίμαχη ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ζητώντας να ελέγχθει η εταιρεία και η σύμβαση. «Δεν με έβαλε ο Καρατζαφέρης» συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τότε απάντησε ο δημοσιογράφος της Αυγής: «Πώς αισθάνεσαι σήμερα; Μ-α-λ-α-κ; Πες μου πώς αισθάνεσαι;» 

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ δεν απάντησε στον χαρακτηρισμό αλλά επανέλαβε «μα τα λεφτά τα είχε πάρει 9 χρόνια νωρίτερα από την ερώτηση».

«Τα έξυπνα πουλιά από τη μύτη πιάνονται» ήταν το τελευταίο σχόλιο του Νίκου Φίλη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης