Νέα «ομάδα των πέντε» από ανεξάρτητους βουλευτές

Νέα «ομάδα των πέντε» από ανεξάρτητους βουλευτές

Λυκούδης, Οικονόμου, Αηδόνης, Ψαριανός, Τατσόπουλος συνυπογράφουν ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών για την προσαρμογή των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων - Επιχειρούν, σύμφωνα με πληροφορίες, να σχηματίσουν μια άτυπη κοινοβουλευτική ομάδα ενόψει και των έντονων πολιτικών ζυμώσεων  που θα πραγματοποιηθούν για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Νέα «ομάδα των πέντε» από ανεξάρτητους βουλευτές
Το πρώτο «κοινοβουλευτικό χτύπημα» πραγματοποίησε νέα ομάδα ανεξάρτητων βουλευτών οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, επιχειρούν να σχηματίσουν μια άτυπη κοινοβουλευτική ομάδα ενόψει και των έντονων πολιτικών ζυμώσεων  που θα πραγματοποιηθούν για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Οι Σπύρος Λυκούδης, Βασίλης Οικονόμου, Χρήστος Αηδόνης, Γρηγόρης Ψαριανός και Πέτρος Τατσόπουλος συνυπογράφουν ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών για την προσαρμογή των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων.

Οι βουλευτές ζητούν στοιχεία για την πραγματική μείωση της αξίας των ακινήτων τα τελευταία χρόνια και το χρονοδιάγραμμα για την εφαρμογή των νέων αντικειμενικών αξιών, ωστόσο το ενδιαφέρον εστιάζεται στους υπογράφοντες.

Κλείσιμο
Σύμφωνα δε με πληροφορίες η «ομάδα των πέντε» θα πραγματοποιήσει και νέες κοινοβουλευτικές κινήσεις, ενώ θα επιχειρήσει και την διεύρυνσή της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης