Φωτογραφίες: Ο καφές του Αλέξη Τσίπρα με την Μπέτυ στον Εθνικό Κήπο

Φωτογραφίες: Ο καφές του Αλέξη Τσίπρα με την Μπέτυ στον Εθνικό Κήπο

Το ζευγάρι έδειξε να μην ενοχλείται από τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ, η παρουσία των ανδρών ασφαλείας του κ. Τσίπρα ήταν τόσο διακριτική που πέρασαν απαρατήρητοι, γράφουν τα «Παραπολιτικά»

Φωτογραφίες: Ο καφές του Αλέξη Τσίπρα με την Μπέτυ στον Εθνικό Κήπο
Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, καταφέρνει πάντα να ξεκλέβει λίγο χρόνο για να βρεθεί με την αγαπημένη του σύντροφο Μπέτυ(Περιστέρα).



Οπως αναφέρουν τα «Παραπολιτικά», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πριν από μερικές ημέρες, βρήκε λίγο χρόνο για να απολαύσει έναν τρυφερό περίπατο με την σύζυγό του στον ηλιόλουστο Εθνικό Κήπο. Το ζευγάρι έδειξε να μην ασχολείται με τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ, η παρουσία των ανδρών ασφαλείας του κ. Τσίπρα ήταν τόσο διακριτική που πέρασαν απαρατήρητοι.


Κλείσιμο

«Η Περιστέρα ήταν ντυμένη απλώς με ένα ροζ παντελόνι και ένα Τ-shirt στα ίδια χρώματα. Από την άλλη, ο κύριος Τσίπρας είχε αφήσει μόνο το σακάκι του στο γραφείο του, αφού το υπόλοιπο ντύσιμο παρέπεμπε στο dress code της Βουλής», αναφέρεται στο ρεπορτάζ και συνεχίζει λέγοντας:

«Ο Αλέξης Τσίπρας και η Περιστέρα απόλαυσαν τον καφέ τους κάτω από τον φθινοπωρινό ήλιο για περίπου μια ώρα, ενώ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αφού συνόδευσε τη σύντροφό του μέχρι το μετρό πήρε τον δρόμο της επιστροφής προς το Κοινοβούλιο».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι βγαίνει αρκετά συχνά μόνο του έξω και για τις βραδινές του εξόδους επιλέγει συνήθως ένα wine bar στην οδό Φιλελλήνων, το οποίο έχει κάνει στέκι. Μάλιστα, όσοι τους γνωρίζουν κάνουν λόγο για ένα ερωτευμένο ζευγάρι, παρά το γεγονός ότι είναι μαζί από τα μαθητικά τους χρόνια. Η πρώτη τους γνωριμία έγινε στο Πολυκλαδικό Λύκειο των Αμπελοκήπων, όπου φοιτούσαν, και στις καταλήψεις του ’90, όταν αγωνίζονταν μαζί, ενώ παράλληλα φούντωνε και ο έρωτάς τους. Αν και δεν έχουν παντρευτεί, έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και έχουν αποκτήσει ήδη δύο παιδιά. Διακριτική, η σύντροφος του κυρίου Τσίπρα στέκεται πάντα στο πλευρό του, ενώ ο κύκλος τους λέει πως είναι η γυναίκα που τον εμπνέει και του δίνει δύναμη σε κάθε μικρή ή μεγάλη μάχη του.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης