Σαμαράς: Βρισκόμαστε σε σταθερή πορεία προς την ανάκαμψη και τη σταθεροποίηση

Σαμαράς: Βρισκόμαστε σε σταθερή πορεία προς την ανάκαμψη και τη σταθεροποίηση

Τι δήλωσε ο πρωθυπουργός προσερχόμενος στις εργασίες του Ευρωπαϊκούό Συμβουλιου στις Βρυξέλλες - Τετ α τετ με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είχε ο Αντώνης Σαμαράς μόλις έφτασε στη βελγική πρωτεύουσα

Σαμαράς: Βρισκόμαστε σε σταθερή πορεία προς την ανάκαμψη και τη σταθεροποίηση
«Βρισκόμαστε σε σταθερή πορεία προς την ανάκαμψη και τη σταθεροποίηση», δήλωσε προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής, στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος πρόσθεσε πως η ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύεται με τους δανειστές «μια συνετή έξοδο στην κανονικότητα».

Ειδικότερα, η δήλωση του κ. Σαμαρά είχε ως εξής: «Βρισκόμαστε σε σταθερή πορεία προς την ανάκαμψη και τη σταθεροποίηση. Διαπραγματευόμαστε στενά με τους δανειστές μας την επόμενη μέρα μετά το τέλος του προγράμματος, για μία συνετή έξοδο στην κανονικότητα».


Τετ-α-τετ Σαμαρά Γιούνκερ
Οι εξελίξεις σχετικά με το ελληνικό πρόγαμμα συζητήθηκαν στη συνάντηση εργασίας που είχε ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, στα γραφεία της Κομισιόν.

Κλείσιμο
Αμέσως μετά την άφιξή του στις Βρυξέλλες, ο κ. Σαμαράς είχε συνομιλία με τον κ. Γιούνκερ, πιθανότατα σε σχέση με τις συζητήσεις για το ελληνικό πρόγραμμα εν όψει των συζητήσεων για την έξοδο από τα Μνημόνιο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης