Πιπιλή: «Όσο υπάρχει πασοκαρία στην κυβέρνηση, θα υπάρχει και πρόβλημα»

Πιπιλή: «Όσο υπάρχει πασοκαρία στην κυβέρνηση, θα υπάρχει και πρόβλημα»

«Ο κ. Βενιζέλος και όλοι αυτοί που έχουν αυτού του είδους τη λαϊκιστική, πασοκαρική νοοτροπία ενδιαφέρονται μόνο για το Δημόσιο και αδιαφορούν πλήρως για τον ιδιωτικό τομέα», επισήμανε η βουλευτής της ΝΔ σε ραδιοφωνική της συνέντευξη 

Πιπιλή: «Όσο υπάρχει πασοκαρία στην κυβέρνηση, θα υπάρχει και πρόβλημα»
Για την κυβέρνηση, τις μεταρρυθμίσεις και τη «συγκατοίκηση» με το ΠΑΣΟΚ μίλησε σήμερα στον Βήμα Fm η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή.

Ερωτηθείσα για το μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης η κ. Πιπιλή είπε: «Όπου υπάρχει εναπομείνασα πασοκαρία, θα δημιουργείται πρόβλημα. Στο κυβερνητικό σύμπλεγμα υπάρχει. Όταν αποφασίζεις να συγκυβερνήσεις σε ένα κυβερνητικό έργο που εδράζεται αφενός στην ελάφρυνση της τεράστιας φορολογίας και κυρίως στις μεταρρυθμίσεις, δεν επιτρέπεται σ’ εμάς κάθε φορά βουλευτές εναπομείναντες του «παλιού» ΠΑΣΟΚ να φρενάρουν (αυτές τις μεταρρυθμίσεις)».

Και συνέχισε: «Η πασοκαρία είναι η νοοτροπία που επικρατεί στους εναπομείναντες του κυβερνητικού σχήματος. Ο κ. Βενιζέλος και όλοι αυτοί που έχουν αυτού του είδους τη λαϊκιστική, πασοκαρική νοοτροπία ενδιαφέρονται μόνο για το Δημόσιο και αδιαφορούν πλήρως για τον ιδιωτικό τομέα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης