«Ψήφο εμπιστοσύνης» σε Λαζαρίδη έδωσε ο Χαρδούβελης

«Ψήφο εμπιστοσύνης» σε Λαζαρίδη έδωσε ο Χαρδούβελης

Δεν εκδιώχθηκα από το γραφείο Χαρδούβελη, δήλωσε σε συνομιλητές του ο βουλευτής Επικρατείας Χρύσανθος Λαζαρίδης - «Είναι αξιόλογος, βαθύς γνώστης των αριθμών και είναι ευπρόσδεκτος» είπε ο υπουργός Οικονομικών για τον σύμβουλο του πρωθυπουργού

«Ψήφο εμπιστοσύνης» σε Λαζαρίδη έδωσε ο Χαρδούβελης
«Οι σχέσεις μας με τον κ. Λαζαρίδη είναι οι καλύτερες», είπε το απόγευμα της Τετάρτης ο υπουργός των Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου αφού ενημέρωσε τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης για τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα.
Παρών στη συνάντηση των κυρίων Σαμαρά, Βενιζέλου και Χαρδούβελη ήταν και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο υπουργός των Οικονομικών.

«Ο κ. Λαζαρίδης είναι ένας αξιόλογος, βαθύς γνώστης των αριθμών και είναι ευπρόσδεκτος», είπε ο υπουργός των Οικονομικών μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες δίνοντας με το δικό του τρόπο «ψήφο εμπιστοσύνης» στον βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ και εξ απορρήτων σύμβουλο του πρωθυπουργού.

Κλείσιμο
Χρύσανθος: Δεν εκδιώχθηκα από τον Χαρδούβελη, βάλλομαι από τη Deutsche Welle...

Δεν εκδιώχθηκα από το γραφείο του Γκίκα Χαρδούβελη, φέρεται να λέει σε συνομιλητές του ο βουλευτής Επικρατείας Χρύσανθος Λαζαρίδης. Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού διαψεύδει έτσι τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν μετά τη χθεσινή σύσκεψη με την τρόικα και σύμφωνα με τα οποία η παρουσία του στη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών με την τρόικα έγινε αιτία διαφωνίας μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων, καθώς ο κ. Βενιζέλος φέρεται να διαμαρτυρήθηκε έντονα για το γεγονός αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του κ. Λαζαρίδη, τα χθεσινά δημοσιεύματα δεν ήταν σε καμία περίπτωση τυχαία, καθώς ο ίδιος θεωρεί ότι βάλλεται από στοχοποιημένα σχόλια και δημοσιεύματα προς το πρόσωπό του, αναφέροντας ενδεικτικά το άρθρο της Deutsche Welle για την παραίτηση του πρεσβευτή της Ελλάδας στο Βερολίνο Παναγιώτη Ζωγράφου...
Με ελαφρά ίωση ο Χαρδούβελης

Εν τω μεταξύ, ο κ. Χαρδούβελης δεν είχε πάει σήμερα το πρωί στο γραφείο του στο υπουργείο Οικονομικών. Με αφορμή μια ίωση, που, σύμφωνα με πληροφορίες, τον ταλαιπωρεί από χθες, ο υπουργός δεν εμφανίστηκε στην οδό Νίκης, παρά στις 5 το απόγευμα. Έτσι, δεν συναντήθηκε καθόλου με τον κ. Λαζαρίδη, καθώς ο τελευταίος είχε αποχωρήσει, αφού νωρίτερα μετείχε κανονικά στην σύσκεψη της τρόικας με τον υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Δένδια. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης