Τι είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο ντεμπούτο του radio Ποτάμι

Τι είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο ντεμπούτο του radio Ποτάμι

«Ας αποφασίσουν ο Σαμαράς και ο Τσίπρας πότε θα γίνουν οι εκλογές», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού


Τι είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο ντεμπούτο του radio Ποτάμι
Με τον Σταύρο Θεοδωράκη έκανε την Τετάρτη το ντεμπούτο του το ραδιόφωνο του Ποταμιού, «radio Ποτάμι».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού μίλησε σε επτά πόλεις -Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Χανιά, Κόρινθο, Ζάκυνθο και Σέρρες- και σε επτά περιφερειακά ραδιόφωνα, απαντώντας  σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και ακροατών.

Ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του Ποταμιού, αλλά και σε άλλα θέματα, όπως το ενδεχόμενο να γίνουν εκλογές.

Κλείσιμο
«Ας αποφασίσουν ο Σαμαράς και ο Τσίπρας πότε θα γίνουν οι εκλογές για να βγει η χώρα από αυτή την ανασφάλεια», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι οι πρωθυπουργοί πρέπει να βγαίνουν από τις εκλογές και όχι από τις συνεργασίες.

«Το 25 και το 30% είναι μειοψηφία. Η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση του 51%. Μόνο έτσι θα πειστούν και οι ‘Ελληνες για την κυβέρνησή τους και οι ξένοι ότι είμαστε δυνατοί», ανέφερε και σημείωσε πως προτεραιότητά του είναι να ενισχύσει τους ανθρώπους που ζουν με επιδόματα και αυτούς που βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκη για να νιώθει η κοινωνία ασφάλεια, «πρέπει να τηρούνται οι νόμοι σε όλα τα επίπεδα», διότι -όπως τόνισε- «η νομιμότητα είναι ασφάλεια», τονίζοντας, παράλληλα, ότι αυτοί που έχουν πει ψέματα θα πρέπει να αποσυρθούν από το δημόσιο και να μπουν στις θέσεις τους νέα παιδιά.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος το ραδιόφωνο του Ποταμιού
«προσβλέπει σε αυτόν τον ωραίο διάλογο, μέσω ραδιοκυμάτων και ίντερνετ με την επαρχία» και απευθύνει κάλεσμα σε ραδιοφωνικούς παραγωγούς της περιφέρειας να επικοινωνήσουν μαζί του για τα επόμενα ραδιοφωνικά ραντεβού με τον Σταύρο και γνωστούς δημοσιογράφους των Αθηνών που θα έχει κάθε φορά μαζί του.

Σήμερα, τη συζήτηση ανάμεσα στους επτά δημοσιογράφους της επαρχίας και τον επικεφαλής του Ποταμιού, συντόνισε η δημοσιογράφος Κάτια Μακρή, ενώ το Ποτάμι ανάρτησε στο Twitter, φωτογραφίες στις οποίες απεικονιζόταν ο κ. Θεοδωράκης στο στούντιο.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης