Με ειρωνείες συνεχίζει να προκαλεί ο Μιλόσοσκι

Με ειρωνείες συνεχίζει να προκαλεί ο Μιλόσοσκι

Μετά το σόου των Σκοπιανών που κράδαιναν σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας στον Όλυμπο, ο αντιπρόεδρος της βουλής των Σκοπίων σχολίασε επιδεικτικά ότι «δεν καταλαβαίνει» τις ελληνικές αντιδράσεις - Τι γράφουν τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων

Με ειρωνείες συνεχίζει να προκαλεί ο Μιλόσοσκι
«Δεν καταλαβαίνω ελληνικά, αλλά το κατάλαβα …» σχολίασε ειρωνικά ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Σκοπίων, και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Αντόνιο Μιλόσοσκι αναρτώντας στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το video με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, για την προκλητική του ενέργεια να υψώσει την σκοπιανή κόκκινη σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας, στον Όλυμπο.

Τα ΜΜΕ στα Σκόπια σήμερα, παρουσιάζουν τις ελληνικές αντιδράσεις, για την προκλητική ενέργεια του αντιπροέδρου της βουλής, εντός ελληνικού εδάφους, με αναφορές στο χθεσινό δημοσίευμα του protothema.gr. «Οι Έλληνες υποστηρίζουν πως ο Μιλόσοσκι προκαλεί μέσα στην Ελλάδα» γράφει η εφημερίδα Vest. «Η σημαία στον Όλυμπο έχει εξοργίσει τους Έλληνες» αναφέρει ρεπορτάζ του Kanal 5. «Αντίδραση από το ελληνικό ΥΠΕΞ για τις φωτογραφίες του Μιλόσοσκι στον Όλυμπο» o τίτλος ρεπορτάζ της ενημερωτικής πύληςdenesen.mk.

Την ενέργεια του Σκοπιανού αξιωματούχου, σχολίασε στο Facebook και η πρώην πρέσβειρα της Ελλάδας στα Σκόπια κυρία Ντόρα Γροσομανίδου. «Ο Μιλόσοσκι είναι προβοκάτορας που τρέφει τους Έλληνες εθνικιστές» σχολίασε, σύμφωνα με δημοσιεύματα στα Σκόπια. Η κυρία Γροσομανίδου, είχε ανακληθεί το 2007 από τη θέση της, επειδή με δηλώσεις της στην εφημερίδα «Φαϊνάσιαλ Τάιμς» αμφισβητούσε την πολιτική της Ελλάδας στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης