Καρατζαφέρης: Βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ σαν πολιτικό Έμπολα

Καρατζαφέρης: Βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ σαν πολιτικό Έμπολα

«Αν η κυβέρνηση αντιληφθεί το λάθος της πολιτικής της, τότε η λαϊκή δεξιά είναι εδώ, να τα διορθώσουμε» λέει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ 

Καρατζαφέρης: Βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ σαν πολιτικό Έμπολα
Επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, χαρακτηρίζοντάς τον «πολιτικό Έμπολα». 

Μιλώντας στο Real Fm ο κ. Καρατζαφέρης, τόνισε ότι «χρειάζεται πανστρατιά και αλλαγή πολιτικής» υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «αν η κυβέρνηση αντιληφθεί το λάθος της πολιτικής της, τότε η λαϊκή δεξιά είναι εδώ, να τα διορθώσουμε». 

«Αν γυρίσει από το Βερολίνο ο Σαμαράς και πει καταργείται ο ΕΝΦΙΑ, θέλω να πάω σε μια άλλη πολιτική, δύο χρόνια υπέφερε ο Ελληνικός λαός πάμε σε εκλογές για να συνεχίσω, θα πήγαινε στο 40%. Πιστεύω ότι χάθηκε το όραμα και η ελπίδα από τον λαό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. «Με ΕΝΦΙΑ και διαφόρους συνοδούς φόρους δεν αντέχεται το πράγμα» συμπλήρωσε. 

Κλείσιμο
Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ανάληψης της εξουσίας από το ΣΥΡΙΖΑ ο κ.Καρατζαφέρης υπογράμμισε ότι αυτό που διακυβεύεται είναι «ΣΥΡΙΖΑ ή αστική δημοκρατία».

«Τώρα, είμαι ο μόνος που είμαι εναντίον 100% του ΣΥΡΙΖΑ. Το Ποτάμι παίζει, ο Καμμένος το αφήνει ανοιχτό, το ΠΑΣΟΚ το ίδιο. Είμαι ο μόνος πολιτικός φορέας που λέει ένα μεγάλο «Χ» στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

«Μιλάω για αλλαγή πολιτικής. Να λέμε και κανένα όχι» υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης, αναφέροντας πως απλά προτείνει, και δεν βάζει όρους και προϋποθέσεις στη συνεργασία με τη ΝΔ. «Όποιος θέλει ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος θέλει μια πανστρατιά αστικής πολιτικής, εγώ είμαι παρών» κατέληξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης