Πιπιλή: Η ΝΔ θα καταστραφεί αν επιστρέψουν σούργελα και ακροδεξιοί

Πιπιλή: Η ΝΔ θα καταστραφεί αν επιστρέψουν σούργελα και ακροδεξιοί

«Πόρτα» σε στροφή της Νέας Δημοκρατίας «στη λαϊκό-δεξιά μπαρόκ» από τη βουλευτή - «Θα είναι η ολοκληρωτική καταστρφή»

Πιπιλή: Η ΝΔ θα καταστραφεί αν επιστρέψουν σούργελα και ακροδεξιοί
Κατηγορηματικά αρνητική στα σενάρια επιστροφών στελεχών από τη «δεξιά πολυκατοικία» στη Νέα Δημοκρατία εμφανίστηκε η βουλευτής του κόμματος Φωτεινή Πιπιλή προειδοποιώντας ότι τυχόν «επιστροφή στη λαϊκό- δεξιά μπαρόκ» θα είναι η «ολοκληρωτική καταστροφή της ΝΔ».

Επικαλούμενη μάλιστα τα τελευταία δημοσκοπικά αποτελέσματα υποστήριξε ότι η ΝΔ «πρέπει να παραμείνει αλώβητη από διάφορα σούργελα που προετοιμάζονται να επιστρέψουν». Συνέκρινε, δε, τα σημερινά σενάρια με την περίπτωση της επιστροφής του Γιώργου Σουφλιά λέγοντας χαρακτηριστικά: «άλλη προσωπικότητα είναι και υπήρξε ο Γιώργος Σουφλιάς για την παράταξη της ΝΔ και άλλο όλοι αυτοί οι πονεμένοι, πικραμένοι και ψεκασμένοι… οι ακροδεξιοίζοντες».

Κατά την κυρία Πιπιλή «Η μοναδική λύση για τη διεύρυνση της ΝΔ που απαιτείται είναι η στροφή στον μετριοπαθή, αυτόν που λέμε χονδρικά κεντρώο ψηφοφόρο».
Κλείσιμο

Ερωτηθείσα για το θέμα της εκλογής του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας απάντησε ότι πρέπει να συζητηθούν περιπτώσεις λαμπρών προσωπικοτήτων Ελλήνων και Ελληνίδων δεδομένου ότι «το πολιτικό σύστημα δεν έχει θετική αύρα για τον κόσμο» όπως είπε.

Μιλώντας τέλος για την τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη ανέφερε ότι προχώρησε σε αυτή την κίνηση γιατί «είναι ο καλύτερος γραμματέας που πέρασε ποτέ από τη ΝΔ και για τους νεοδημοκράτες είναι μια ψύχραιμη κεντροδεξιά ή κάποιες αποχρώσεις της έντονης δεξιάς φωνή. Κάναμε μια ωραία συζήτηση, χωρίς διαφωνία. Δεν κάναμε, βέβαια, τόσο βαθιά συζήτηση. Αλλά οποτεδήποτε η ΝΔ λαΐκισε ή πασόκισε ή εξώκειλε προς την πολύ δεξιά, καταστράφηκε». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης