Κύπρος: Ο πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ προτίμησε το Τσάμπιονς Λιγκ από τη συνεδρίαση της κυπριακής Βουλή

Κύπρος: Ο πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ προτίμησε το Τσάμπιονς Λιγκ από τη συνεδρίαση της κυπριακής Βουλή

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος πήγε στη Βαρκελώνη για τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Μπαρτσελόνα - «Εγώ υποστηρίζω ΑΠΟΕΛ, κάποιοι άλλοι Αναστασιάδη. Η διαφορά είναι πως ο ένας από τους δύο κάνει καλά την δουλειά του», απάντησε μετά την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του Γιώργου Δώνη

Κύπρος: Ο πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ προτίμησε το Τσάμπιονς Λιγκ από τη συνεδρίαση της κυπριακής Βουλή
Δυσμενή σχόλια έχει προκαλέσει στη Κύπρο δήλωση του Προέδρου του ΔΗ.ΚΟ και Προέδρου της κοινοβουλευτικής επιτροπής οικονομικών Νικόλα Παπαδόπουλου, για τους λόγους της απουσίας του στη Βαρκελώνη, ενώ η κυβέρνηση ανέπεμπε δύο σημαντικά νομοσχέδια αρνούμενη να τα αποδεχθεί.

Ο κ. Παπαδόπουλος είχε πάει στη Βαρκελώνη για να παρακολουθήσει τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Μπαρτσελόνα. Ερωτώμενος χθες στο τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του Mega Κύπρου ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε: «Εγώ υποστηρίζω τον ΑΠΟΕΛ, κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν Νίκο Αναστασιάδη. Η διαφορά είναι πως ο ένας από τους δύο κάνει καλά την δουλειά του».

Ο κ. Παπαδόπουλος, ανέφερε πως υπήρχε αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής και εξέτασε τα νομοσχέδια των αναπομπών, τα οποία δεν είναι εξίσου σημαντικά όπως τα υπόλοιπα νομοσχέδια τα οποία είχε στείλει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας για αναφορά στο ΑΝώτατο Δικαστήριο.

Κλείσιμο
«Όπως όλα δείχνουν» είπε «αυτές οι αναπομπές θα καταψηφιστούν από τη Βουλή, επομένως δεν είναι εκεί η σημασία». Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η τρόικα αρνήθηκε να εκταμιεύσει την 6η δόση του δανείου προς τη Κύπρο λόγω των νομοσχεδιών τα οποία δεν ικανοποιούν τις απαιτήσεις της για την δημιουργία νομοθετικού πλαισίου που θα διέπει τις εκποιήσεις ενυπόθηκων ακινήτων που αγοράστηκαν με δάνεια που δεν εξυπηρετούνται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης