Βούλτεψη για ΣΥΡΙΖΑ: Θέλουν να αποτύχει η Ελλάδα - Πρέπει να ντρέπονται

Βούλτεψη για ΣΥΡΙΖΑ: Θέλουν να αποτύχει η Ελλάδα - Πρέπει να ντρέπονται

«Πιστός στην υπονομευτική τακτική του σε βάρος κάθε προσπάθειας της χώρας, επιμένει να εκτίθεται στα μάτια του ελληνικού λαού», σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος

Βούλτεψη για ΣΥΡΙΖΑ: Θέλουν να αποτύχει η Ελλάδα - Πρέπει να ντρέπονται
«Ότι θέλουν να αποτύχει η Ελλάδα, το γνωρίζαμε. Ότι το λένε απροκάλυπτα, είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπονται», σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, απαντώντας στο σχόλιο του  Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την επικείμενη συνάντηση του κ. Σαμαρά  με την κυρία Μέρκελ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, πιστός στην υπονομευτική τακτική του σε βάρος κάθε προσπάθειας της χώρας, επιμένει να εκτίθεται στα μάτια του ελληνικού λαού», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό, ως έναν ικέτη ο οποίος κατευθύνεται στην κυρία Μέρκελ, προσβλέποντας στην επιείκειά της. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απομονωμένος πολιτικά ο κ. Σαμαράς «προστρέχει στο τελευταίο του αποκούμπι, αφού προηγουμένως  έχει καταστήσει σαφές μέσω του υπουργού Οικονομικών πως η μεν διαγραφή του χρέους δεν αποτελεί επιλογή, η δε χαλάρωση της δημοσιονομικής πολιτικής συνιστά αμαρτία». (Διαβάστε αναλυτικά εδώ
)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης