Λαλιώτης: Μυθεύματα το δήθεν «μυστικό γουίκεντ» με τον ΓΑΠ

Λαλιώτης: Μυθεύματα το δήθεν «μυστικό γουίκεντ» με τον ΓΑΠ

«Το "αποκλειστικό" δημοσίευμα της εφημερίδας σας δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα» τονίζει ο πρώην υπουργός

Λαλιώτης: Μυθεύματα το δήθεν «μυστικό γουίκεντ» με τον ΓΑΠ
«Πόλεμος» μεταξύ του «Ελεύθερου Τύπου» και του πρώην υπουργού Κώστα Λαλιώτη, με αφορμή δημοσίευμα το οποίο υποστηρίζει ότι οι κ.κ. Λαλιώτης και Γιώργος Παπανδρέου πέρασαν ένα μυστικό Σαββατοκύριακο σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο Σούνιο.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Λαλιώτης διέψευσε το δημοσίευμα ξεκαθαρίζοντας πως η συγκεκριμένη συνάντηση όχι μόνο δεν έγινε ποτέ, αλλά αποτελεί και ένα είδος μυθεύματος.

«Το "αποκλειστικό" δημοσίευμα της εφημερίδας σας δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα» τονίζει ο κ. Λαλιώτης.

Η ανακοίνωση του:
«Όλες οι αναφορές και οι περιγραφές του δημοσιεύματος, για το δήθεν "Μυστικό γουικέντ ΓΑΠ – Λαλιώτη" που δεν έγινε ποτέ, αποτελούν μυθεύματα και σενάρια ευφάνταστων συντακτών. Ως καλόπιστος θέλω να πιστεύω ότι και αυτοί είναι θύματα παραπληροφόρησης» αναφέρει ενώ προσθέτει στο τέλος επικαλούμενος την εγκυρότητα της εφημερίδας, πως είναι σίγουρος ότι η απάντησή του θα δημοσιευθεί στο επόμενο φύλλο.
Κλείσιμο

To εξώφυλλο της εφημερίδας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης