ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό

«Από το Σάββατο το απόγευμα η πολιτική ζωή έχει μπει σε μια ριζικά νέα φάση», αναφέρει σε
ανακοίνωσή το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό
Για αδυναμία της κυβέρνησης «να συγκροτήσει τεκμηριωμένη απάντηση στη συμπαγή και ρεαλιστική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ» κάνει λόγο σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με το ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση «βρίσκεται σε πανικό», «όσο κι αν προσπαθεί δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα», ενώ τονίζει πως η μόνη λύση είναι η προσφυγή στις κάλπες.

«Από το Σάββατο το απόγευμα η πολιτική ζωή έχει μπει σε μια ριζικά νέα φάση. Η κυβέρνηση έχει απολέσει κάθε δυνατότητα πολιτικών πρωτοβουλιών. Αδυνατεί να συγκροτήσει  τεκμηριωμένη απάντηση στη συμπαγή και ρεαλιστική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει και προσθέτει ότι «οι αλλοπρόσαλλες τοποθετήσεις στελεχών τους, τα αντικρουόμενα και μεγάλα ψέματα είναι ενδεικτικά των αδιεξόδων που βιώνουν οι εμπνευστές και εφαρμοστές του ΕΝΦΙΑ, Σαμαράς και Βενιζέλος»

Κλείσιμο
«Ακόμη και η "με εντολή Σαμαρά" αποδόμηση του κοστολογημένου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ από το Υπουργείο Οικονομικών κατά παράβαση κάθε δεοντολογίας, έχει καθυστερήσει ήδη τρεις μέρες», τονίζει, σημειώνοντας πως όλα αυτά ένα αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση Σαμαρά «βρίσκεται σε πανικό και όσο κι αν προσπαθεί δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα».

Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η ανακίνηση  του θέματος του εκλογικού νόμου και το γεγονός ότι κυβερνητικά στελέχη ζητούν να επισπευσθεί η προεδρική εκλογή, «αποδεικνύουν ότι αυτή η κυβέρνηση έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της».

Μάλιστα, τονίζει ότι η προγραμματική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, «αγκαλιάζει και εμπνέει ολοένα και ευρύτερα στρώματα πολιτών» και πως η μόνη λύση είναι η προσφυγή στις κάλπες, καθώς «η κυβέρνηση των ηττημένων της ευρωκάλπης δεν μπορεί και δε δικαιούται να δεσμεύσει τη χώρα σε καταστροφικά μνημόνια και μη συμφέρουσα για τη χώρα λύση για το χρέος».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης