Υπ. Οικονομικών: Πάνω από 13 δισ. ευρώ τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ

Υπ. Οικονομικών: Πάνω από 13 δισ. ευρώ τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ

Σαμαράς - Βενιζέλος απαντούν στον Τσίπρα για τις εξαγγελίες του
- Μέσα στην ημέρα αναμένεται εκτενής ανακοίνωση από το ΥΠΟΙΚ που θα κοστολογεί αναλυτικά μία προς μία τις εξαγγελίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Υπ. Οικονομικών: Πάνω από 13 δισ. ευρώ τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ
Πολύ πάνω από τα 13 δισ. (ή ακόμα και από τα 17 δισ. ευρώ) κοστολογεί το υπουργείο Οικονομικών τα μέτρα που εξήγγειλε από την ΔΕΘ ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Αλέξης Τσίπρας.
 
Μέσα στην ημέρα αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να υπάρξει εκτενής ανακοίνωση από το υπουργείο Οικονομικών που θα κοστολογεί αναλυτικά και μία προς μία όλες τις εξαγγελίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Ήδη από εχθές στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους έχουν λάβει εντολή (μετά και τη σύσκεψη Σαμαρά-Βενιζέλου στο Μαξίμου) καιεργάζονται εντατικά για να απαντήσουν στις ανακοινώσεις του κυρίου Τσίπρα. Σύμφωνα με κυβερνητικούς αξιωματούχους όμως, θα πρέπει να εξεταστεί όχι μόνο το ύψος του «πακέτου» μέτρων του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η προελευση των χρημάτων στα οποία στηρίζεται η υλοποίησή του.
 
Κλείσιμο
Όπως ανέφερε υψηλόβαθμο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου μιλώντας σε δημοσιογράφους «δεν μπορεί να λεει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα βρει δισεκατομμύρια παίρνοντας κοινοτικά κονδύλια του ΕΣΠΑ και διαθέτοντάς τα σε δράσεις άλλες από αυτές που έχουν συμφωνηθεί και, την ίδια στιγμή, να απειλεί τους ίδιους τους εταίρους στην Ευρωπαϊκή Ένωση που δίνουν τα κονδύλια αυτά, πως δεν θα τους πληρώσει η Ελλάδα και τα λεφτά που χρωστά ως χώρα στους δανειστές της. Η ειλικρινής και τίμια απάντηση είναι πως αυτά δεν γίνονται» τόνιζε η ίδια πηγή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης