Στήριξη Γιούνκερ στην Ελλάδα με φόντο το ραντεβού με την Τρόικα

Στήριξη Γιούνκερ στην Ελλάδα με φόντο το ραντεβού με την Τρόικα

Εγινε ειδική αναφορά στις θετικές εξελίξεις στην ελληνική οικονομία αλλά και στις ευοίωνες προοπτικές εν όψει της επόμενης αξιολόγησης


Στήριξη Γιούνκερ στην Ελλάδα με φόντο το ραντεβού με την Τρόικα
Σε εξαιρετικά καλό κλίμα πραγματοποήθηκε η συνάντηση διάρκειας 25΄ του πρωθυπουργού με τον νέο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής, όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές κατά την συνάντηση υπήρξε αλληλοενημέρωση για όλα τα τρέχοντα ζητήματα αλλά και τις προετοιμασίες του κ. Γιούνκερ σε ότι αφορά τα πρόσωπα και τις αρμοδιότητες τους στη νέα Κομισιόν.

Παράλληλα, έγινε ειδική αναφορά τόσο από τον κ. Σαμαρά όσο και από τον κ. Γιούνκερ στις θετικές εξελίξεις στην ελληνική οικονομία αλλά και στις ευοίωνες προοπτικές εν όψει της επόμενης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος όπως και μετά την ολοκλήρωσή της.

Κλείσιμο
Μάλιστα, σύμφωνα με το Mega, ο κ. Σαμαράς σημείωσε πως η ελληνική πλευρά έχει ολοκληρώσει το 80% των προαπαιτούμενων, ενώ παρουσίασε και στοιχεία αναφορικά με ελληνικές επιχειρήσεις στα οποία φαίνεται πως 90 εισηγμένες έχουν επιστρέψει στην κερδοφορία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης