Παπαδημούλης: Eπικίνδυνοι όσοι επιχαίρουν για την Αργεντινή

Παπαδημούλης: Eπικίνδυνοι όσοι επιχαίρουν για την Αργεντινή

Άμεση η αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη δήλωση Κωνσταντινόπουλου ότι «ευτυχώς που δεν κυβερνούσε την Ελλάδα ο κύριος Τσίπρας και οι τσάμπα μάγκες».

Παπαδημούλης: Eπικίνδυνοι όσοι επιχαίρουν για την Αργεντινή
Η δεύτερη χρεωκοπία της Αργεντινής τα τελευταία χρόνια που ανακοινώθηκε το πρωί έχει προκαλέσει αίσθηση και στη χώρα μας. Από την ώρα που έγινε γνωστή η αδυναμία να επιτευχθεί συμφωνία της κυβέρνησης με τα hedge funds, αρκετά στελέχη της κυβέρνησης αναφέρθηκαν στο θέμα συνδυάζοντάς το με επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις θέσεις του περί Αργεντινής. Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ευτυχώς που δεν κυβερνούσε την Ελλάδα ο κύριος Τσίπρας και οι τσάμπα μάγκες». 

Αυτή η επίθεση προς την αντιπολίτευση προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος επικαλέστηκε τη BlackRock που έχει την Ελλάδα στην πρώτη θέση της λίστας κινδύνου για χρεωκοπία και χαρακτήρισε επικίνδυνους όσους κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Η δήλωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Επιχαίρουν για την Αργεντινή κ κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που η BlackRock έχει την Ελλάδα, 1η στην λίστα κινδύνου. Φαιδρά επικίνδυνοι...».
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης