ΣΥΡΙΖΑ: Να ξηλωθεί το «αμαρτωλό» ΤΑΙΠΕΔ

ΣΥΡΙΖΑ: Να ξηλωθεί το «αμαρτωλό» ΤΑΙΠΕΔ

Δεν φτάνει «η συνεχής αντικατάσταση όσων με εξασφαλισμένη εκ των προτέρων την ασυλία τους οργανώνουν το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας», λέει η αξιωματική αντιπολίτευση 

ΣΥΡΙΖΑ: Να ξηλωθεί το «αμαρτωλό» ΤΑΙΠΕΔ
«Χρειάζεται το ξήλωμα του ίδιου του αμαρτωλού ΤΑΙΠΕΔ» σημειώνει σε δήλωσή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντια Βαλαβάνη, σχετικά με την αντικατάσταση της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ.

«Η κυβέρνηση προχώρησε σήμερα στο "ξήλωμα" και της τέταρτης στη σειρά Διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ» αναφέρει η κυρία Βαλαβάνη, και προσθέτει: «Αυτό που χρειάζεται όμως δεν είναι η συνεχής αντικατάσταση όσων με εξασφαλισμένη εκ των προτέρων την ασυλία τους οργανώνουν το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας. 

Χρειάζεται το ξήλωμα του ίδιου του αμαρτωλού ΤΑΙΠΕΔ και η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας (των στρατηγικής σημασίας δημοσίων επιχειρήσεων και της ακίνητης περιουσίας) για την παραγωγική ανασυγκρότηση της πατρίδας μας».

«Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο μια κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ» καταλήγει η βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης