Γιακουμάτος: Αν είσαι ούφο, τότε αγοράζεις ροδάκινα ούφο

Γιακουμάτος: Αν είσαι ούφο, τότε αγοράζεις ροδάκινα ούφο

Δείτε τον υφυπουργό Ανάπτυξης σε τηλεοπτική εκπομπή να παρουσιάζει τα ακριβά ροδάκινα «ούφο»

Γιακουμάτος: Αν είσαι ούφο, τότε αγοράζεις ροδάκινα ούφο
Σχολιάζοντας το εύρος των τιμών στα προϊόντα, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 έφερε ως παράδειγμα τα ροδάκινα. Μάλιστα ο υφυπουργός είχε έρθει στην εκπομπή με... αποδείξεις, καθώς έδειξε στην κάμερα φωτογραφίες που ο ίδιος είχε τραβήξει, με ροδάκινα από πάγκους λαϊκών αγορών.

Στην αρχή έδειξε φωτογραφία με ροδάκινα που είχαν τιμή 0,49 ευρώ και μετά με τιμή  0,69 ευρώ. Όμως για το τέλος κράτησε το καλύτερο...

Απευθυνόμενος στην παρουσιάστρια Μπάγια Αντωνοπούλου κρατώντας σχετική φωτογραφία με ροδάκινα της είπε: «Όταν η κυρία Μπάγια θέλει να αγοράσει ροδάκινο ούφο με 3,88, έτσι λέγεται η μάρκα. Όταν είσαι ούφο και αγοράζεις ούφο, ε τότε άσε με ήσυχο. Είναι μάρκα ούφο, δεν το βάφτισα εγώ», ενώ καταλήγοντας προσέθεσε: «Όταν θέλει η κυρία Μπάγια να πάρει παντεσπάνι, θα πάρει παντεσπάνι».

Κλείσιμο
Τέλος, ο υφυπουργός παραδέχτηκε ότι το κόστος στις οργανωμένες πλαζ είναι απαγορευτικό για τις οικογένειες και πως πρέπει να προωθηθεί το μέτρο της διατίμησης. Όμως αυτό το μέτρο μπορεί να εφαρμοστεί μόνο στις παραλίες που διαχειρίζεται το Δημόσιο και όχι στις ιδιωτικές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης