Θεοδωράκης: Tα παλιά κόμματα δεν θα μας σώσουν ούτε τώρα

Θεοδωράκης: Tα παλιά κόμματα δεν θα μας σώσουν ούτε τώρα

Ο ιδρυτής του Ποταμιού εξήγησε τους λόγους για τους οποίους  αρνείται το διάλογο για τη «νέα κεντροαριστερά»

Θεοδωράκης: Tα παλιά κόμματα δεν θα μας σώσουν ούτε τώρα
Την πεποίθησή του ότι τα παλιά κόμματα δεν μας έσωσαν πριν και για αυτό, δεν θα μας σώσουν ούτε τώρα, εξέφρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης την Παρασκευή.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο ιδρυτής του Ποταμιού εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αρνείται το διάλογο για τη «νέα κεντροαριστερά», ενώ αναφερόμενος στο κόμμα του είπε πως θέλει να αλλάξει τα πράγματα και μπορεί να εγγυηθεί σταθερότητα στο πολιτικό σύστημα, «επειδή έχει θράσος, όρεξη, όραμα».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε και στα νομοσχέδια για τον αιγιαλό και για τα δάση, λέγοντας ότι χώρα μας «έχει μια κατάρα».

Κλείσιμο
Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκη, η Ελλάδα «κινείται ανάμεσα σε ένα "ναι" και σε ένα "όχι"», καθώς -όπως υπογράμμισε- «υπάρχουν ενδιάμεσες καταστάσεις» και για αυτό «πρέπει να αξιοποιήσουμε και τις παράλιες και τα δάση, δεν μπορούμε να κινούμαστε από το ενα άκρο στο άλλο».

Έφερε, μάλιστα, ως παράδειγμα το «κόκκινο» που άναψε «το γραφειοκρατικό κράτος των Αθηνών» σε φεστιβάλ αναρρίχησης με το οποίο ήταν προγραμματισμένο να έρθουν στην Καλαμπάκα 1000 ξένοι αναρριχητές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης