Γ. Παπανδρέου: Δίδαξε αρχές Οικονομίας και Δημοκρατίας στο «Συμπόσιο» της Σύμης

Γ. Παπανδρέου: Δίδαξε αρχές Οικονομίας και Δημοκρατίας στο «Συμπόσιο» της Σύμης

Μίλησε σε 50 νέους για την οικονομική κρίση και το παγκόσμιο έλλειμμα Δημοκρατίας - Λειτούργησαν 12 θεματικά εργαστήρια στο πλαίσιο του Συμποσίου στα οποία δίδαξαν ο πρώην πρωθυπουργός και φίλοι του...

Το παρεάκι του Γιωργάκη στη Σύμη... Σπετσών
Για θέματα που αφορούν στο παγκόσμιο έλλειμμα Δημοκρατίας, την οικονομική κρίση και τον εκσυχρονισμό των θεσμών μίλησε σε περίπου πενήντα νέους ηλικίας 25-30 ετών ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε ένα ειδικό σχολείο κατά τη διάρκεια του «Συμποσίου» της Σύμης Σπετσών.

Σύμφωνα με τη στήλη των «Νεων», «Στίγμα», που επικαλείται πληροφορίες από συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου, για πρώτη φορά λειτούργησε φέτος ο θεσμός με 12 θεματικά εργαστήρια στα οποία δίδαξαν ο πρώην πρωθυπουργός και οι φίλοι του, οι οποίοι μετείχαν στο Συμπόσιο. Για την επιλογή των νέων που έκατσαν στα «θρανία» είχε γίνει προκήρυξη και η επιλογή τους έγινε βάσει του βιογραφικού τους.

Φυσικά ο πρώην πρωθυπουργός βρήκε το χρόνο να απολαύσει το μπάνιο του στη θάλασσα, να γευτεί φρέσκο ψάρι και τις αγαπημένες του πράσινες σαλάτες στα καλύτερα εστιατόρια του νησιού, συνοδεία πάντα της συζύγου του Άντας, του αδελφού του Νίκου Παπανδρέου μετά της οικογενείας του, αλλά και των πρώην υπουργών Παύλου Γερουλάνου και Δημήτρη Δρούτσα που έδωσαν το «παρών» στο «Συμπόσιο».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης