Στη Ρόδο ο Σαμαράς γευματίζει με τον Πρόεδρο της Κίνας

Στη Ρόδο ο Σαμαράς γευματίζει με τον Πρόεδρο της Κίνας

Δείτε φωτογραφίθες από την υποδοχή του Κινέζου ηγέτη - Παρακάθησαν σε γεύμα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια - Τη Δευτέρα αναχωρεί για Βραζιλία ο Κινέζος ηγέτης

Στη Ρόδο ο Σαμαράς γευματίζει με τον Πρόεδρο της Κίνας
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετέβη στην Ρόδο σήμερα, καθώς το μεσημέρι, λίγο πριν τις 14.00, υποδέχθηκε τον Πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ. Οι δύο άντρες παρακάθησαν σε γεύμα που παράθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.




Κλείσιμο



Το απόγευμα, στις 18:00, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον κ. Τζινπίνγκ στο Κάστρο των Ιπποτών και θα περπατήσουν στην Παλαιά Πόλη της Ρόδου.



Ο κ. Σαμαράς θα αναχωρήσει για την Αθήνα το βράδυ, στις 21:00, ενώ ο κ. Τζινπίνγκ θα διανυκτερεύσει στο νησί και την επόμενη μέρα θα αναχωρήσει για τον τελικό προορισμό του ταξιδιού του την Βραζιλία.

Να σημειωθεί πως ο Κινέζος Πρόεδρος είχε συναντηθεί με τον πρωθυπουργό πέρσι κατά την επίσκεψη του κ. Σαμαρά στην Κίνα και είχε δηλώσει ότι γνωρίζει πολλά για την Ελλάδα, την οποία θεωρεί κοιτίδα του πολιτισμού στη Δύση, ενώ αντίστοιχα η Κίνα είναι η κοιτίδα στην Ανατολή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης