Παραιτείται από μέλος της ΔΗΜΑΡ ο Ψαριανός

Παραιτείται από μέλος της ΔΗΜΑΡ ο Ψαριανός

Λίγες ημέρες μετά τη διαγραφή του από το κόμμα επειδή δεν υπέγραψε το αίτημα για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με τη «μικρή ΔΕΗ»

Παραιτείται από μέλος της ΔΗΜΑΡ ο Ψαριανός
Μέσω του τύπου αποφάσισε να ανακοινώσει την παραίτησή του από μέλος της ΔΗΜΑΡ ο Γρηγόρης Ψαριανός δύο ημέρες μετά τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς επειδή δεν υπέγραψε το αίτημα του κόμματος για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με το θέμα της «μικρής ΔΕΗ».

«Όπως με ενημέρωσαν για τη διαγραφή μου μέσω του Τύπου, έτσι τους ενημερώνω και εγώ μέσω του "Έθνους" για την παραίτησή μου» δηλώνει ο κ. Ψαριανός στο Έθνος της Κυριακής. 

Παράλληλα προειδοποιεί ότι «πολύ σύντομα θα παραιτηθούν και οι εναπομείναντες φίλοι της μεταρρυθμιστικής τάσης. Αλλά δεν ξέρω εάν θα παραιτηθούν πριν κλείσει το μαγαζί. Αυτό όμως το ξέρει καλύτερα ο ...μαγαζάτορας».

Κλείσιμο
Παρά το γεγονός ότι διεγράφη από τον Φώτη Κουβέλη εξακολουθεί να επιμένει ότι είναι κατάλληλος για την Προεδρία της Δημοκρατίας επαναλαμβάνοντας, ωστόσο, τον χαρακτηρισμό «Ιούλιος Καίσαρας» για τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ. 

Σημειώνει χαρακτηριστικά πως «η ΔΗΜΑΡ είναι σαν το ναυάγιο της Ζακύνθου» και πως «σε λίγο καιρό θα είναι μια ενδιαφέρουσα καρτ-ποστάλ, μια ενδιαφέρουσα εικαστική παρέμβαση».

Απαντώντας στην ερώτηση εάν η επόμενη μέρα θα τον βρει στο «Ποτάμι» δηλώνει πως δεν ανήκει ούτε στα θαλασσινά, ούτε στα ποταμίσια ψάρια και συμπληρώνει: «Παραμένω στον χώρο της Κεντροαριστεράς και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την ανάγκη συγκρότησης μιας μεγάλης προοδευτικής συμπαράταξης, όπου θα περιλαμβάνονται το "Ποτάμι", ο κόσμος της ΔΗΜΑΡ που περιπλανήθηκε πολύ και ψάχνεται, αρκετές από τις φυλές του ΠΑΣΟΚ και χιλιάδες ανέστιοι που περιμένουν τη συγκρότηση αυτού του χώρου».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης