Μύκονος: Πήρε 548 σταυρούς και... τρελάθηκε!

Μύκονος: Πήρε 548 σταυρούς και... τρελάθηκε!

Δείτε το βίντεο και απολαύστε τους πανηγυρισμούς του Νίκου Γκέλου για την εκλογή του στο νέο δημοτικό συμβούλιο Μυκόνου

Μύκονος: Πήρε 548 σταυρούς και... τρελάθηκε!
Οι Έλληνες λατρεύουν το γλέντι. Και το χορό. Και όποτε βρουν ευκαιρία για πανηγυρισμούς του δίνουν και... καταλαβαίνει.

Ποιος είναι ο πιο έντονος τρόπος πανηγυρισμού που μπορείτε να ανακαλέσετε στη μνήμη σας; Ποια ήταν η αντίδραση εκείνη που θεωρήσατε υπερβολική τόσο ώστε να χαρακτηρίσετε... «drama queen» τον φορέα της;

Δείτε το βίντεο που δείχνει τι εννοούμε όταν κάνουμε λόγο για ξέφρενους πανηγυρισμούς. Η αντίδραση του ανθρώπου που θα απολαύσετε στο βίντεο ξεπερνά ίσως και τα ουρλιαχτά του Γιώργου Χελάκη όταν η Ελλάδα κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωταθλημα Ποδοσφαίρου το 2004. Ή μπορεί να συγκριθεί με την αντίδραση κάποιου που κερδίζει τον πρώτο αριθμό στο πρωτοχρονιάτικο λαχείο ή πιάνει το τζοκ ποτ του... λόττο.

Στο ερώτημα ποιος είναι αυτός που πανηγυρίζει με όλη τη δύναμη της ψυχής και της καρδιάς του η απάντηση είναι ότι πρόκειται για το Μυκονιάτη Νίκο Γκέλο. Ο κ. Γκέλος ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό του νέου δημάρχου Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς και κατάφερε να εκλεγεί στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Με 548 σταυρούς, ο κ. Γκέλος ήρθε δεύτερος σε ψήφους μεταξύ των νέων δημοτικών συμβούλων επίδοση που ίσως τον οδηγήσει να καταλάβει μια εκ των θέσεων των αντιδημάρχων. Δείτε το βίντεο με τους εκτός ορίων πανηγυρισμούς:
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης