Σαμαράς-Καραμανλής: Συνάντηση με πολιτική σημασία

Σαμαράς-Καραμανλής: Συνάντηση με πολιτική σημασία

Το μήνυμα της ενότητας έστειλαν με τη συνάντησή τους ο πρωθυπουργός και ο πρώην αρχηγός της ΝΔ - 16 χρόνια από το θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή 

Σαμαράς-Καραμανλής: Συνάντηση με πολιτική σημασία
Όλες οι φυλές της κεντροδεξιάς έδωσαν το «παρών» στο φετινό 16ο μνημόσυνο του ιδρυτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς αντάλλαξε χειραψία με τον πρώην πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή και στάθηκαν δίπλα-δίπλα κατά τη διάρκεια της σύντομης επιμνημόσυνης δέησης.

Το φετικό μνημόσυνο ήταν ανοικτό -δεν είχε προσκλήσεις όπως τα προηγούμενα χρόνια- και συγκέντρωσε πλήθος βουλευτών και στελεχών από τη ΝΔ και τον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς. Παρόντες ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος αλλά και η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη -για πρώτη φορά-, ο κ. Δημήτρης Σταμάτης, ο κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο κ. Κωστής Χατζηδάκης αλλά και οι υποψήφιοι των αυτοδικοικητικών Γιώργος Κουμουτσάκος και Άρης Σπηλιωτόπουλος.


Κλείσιμο

Στο μνημόσυνο έδωσε το «παρών» και ο Βύρων Πολύδωρας ο οποίος τα έλεγε με τον κ. Παυλόπουλο και την κυρία Μπακογιάννη, όπως και ο έτερος της «Ένωσης για την Πατρίδα» κ. Χρήστος Ζώης, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει με αρκετούς πρώην συντρόφους του στη ΝΔ.



«Ο Καραμανλής τους ενώνει ακόμη και από τον τάφο» έλεγε ο βουλευτής κ. Γιώργος Βλάχος. Το αντικείμενο της συζήτησης στα πηγαδάκια ήταν φυσικά η επικείμενη εκλογική αναμέτρηση αλλά και ο σχεδιασμός για τη «Νέα Ελλάδα» που δε δείχνει να έχει θερμή υποδοχή



Το μνημόσυνο του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας, πρώην πρωθυπουργού και ιδρυτή της ΝΔ, έγινε στη Φιλοθέη, όπου και στεγάζεται το Ίδρυμα Καραμανλή και βρίσκεται και ο τάφος του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης