Βενιζέλος: Η έφοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία έχει αποτύχει από τα αποδυτήρια

Βενιζέλος: Η έφοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία έχει αποτύχει από τα αποδυτήρια

Το στοίχημα των και των δύο εκλογών του Μαΐου είναι η κυβερνητική σταθερότητα, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν κρύβεται πίσω από την Ελιά

Βενιζέλος: Η έφοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία έχει αποτύχει από τα αποδυτήρια
Αποτυχημένη από τα αποδυτήρια χαρακτήρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος τη στρατηγική εφόδου του ΣΥΡΙΖΑ και των συνεργαζόμενων δυνάμεων της ετερόκλητης αντιμνημονιακής αντιπολίτευσης.

Μιλώντας σε εκδήλωση για νέους, που διοργανώθηκε από κοινού από την «Ελιά» και το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα και με την παρουσία των νέων υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο, ο κ. Βειζέλος τόνισε ότι το στοίχημα των εκλογών, είναι «η κυβερνητική σταθερότητα», για την οποία ο κρίσιμος παράγοντας είναι η ενίσχυση της «Ελιάς», δηλαδή του προοδευτικού πόλου.

Ξεκαθάρισε, επίσης, ότι το ΠΑΣΟΚ δεν κρύβεται μέσα στην «Ελιά» αλλά μάχεται μέσα από αυτή, για την ανατροπή των δημοσκοπικών προβλέψεων, για να δοθεί νέα προοπτική στην Ευρώπη και στη χώρα που ζούμε.
Κλείσιμο

Μιλώντας για τις ευρωεκλογές ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα δεν αρκεί να κερδίσει τις εντυπώσεις, πρέπει να κερδίσει τις εκλογές και πρέπει να δοθεί συνολική απάντηση στην κρίση του ευρωπαϊκού μοντέλου. Παράλληλα αναφέρθηκε στην επικίνδυνη εμφάνιση συντηρητικών ακροδεξιών και ευρωσκεπτικιστικών δυνάμεων, οι οποίες, πολλές φορές, εμφανίζονται με την προβιά του αριστερού ριζοσπαστισμού.
Αναφέρθηκε και στις τοπικές και περιφερειακές κρίσεις γύρω από την Ευρώπη, τονίζοντας ότι η Ευρώπη δεν πρέπει να παρακολουθεί απλά όσα συμβαίνουν, γιατί όλα αυτά την αφορούν, είτε συμβαίνουν στην Ουκρανία, στη Συρία, την Αίγυπτο και αλλού.

Δίνουμε τη μάχη στο όνομα ιδεών, αξιών και πεποιθήσεων τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου η Ελλάδα να μετέχει στην Ευρώπη ως αξιόπιστη, αυτοδύναμη και ισότιμη δύναμη.

Αναφερόμενος, τέλος, στην έξοδο στις αγορές, τόνισε ότι είναι κάτι που αφορά όλους μας και ότι το πρωτογενές πλεόνασμα είναι η ίδια η ζωή μας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης