Κασουλίδης: Ούτε σκέψη για τριμερή συνάντηση

Κασουλίδης: Ούτε σκέψη για τριμερή συνάντηση

Xαρακτήρισε επίσης ως πολύ σοβαρή την προσπάθεια του κατοχικού καθεστώτος να παίξει παιχνίδια με τη περιουσιακή πτυχή του Κυπριακού

Κασουλίδης: Ούτε σκέψη για τριμερή συνάντηση
H Λευκωσία απορρίπτει κάθε σκέψη για τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου Αναστασιάδη του Ντερβίς Έρογλου και του ΓΓ του ΟΗΕ, θεωρώντας πως αποτελεί προσπάθεια του Τουρκοκύπριου ηγέτη να δημιουργήσει κλίμα ευφορίας για προοδο, χωρίς αυτό να ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα.

Ο Κύπριος υπουργός εξωτερικών Ι. Κασουλίδης σε δηλώσεις του σημείωσε ότι η πρόταση για τριμερή συνάντηση ου διατυπώθηκε από το Ντερβίς Έρογλου θα μπορούσε να δικαιολογηθεί αν έπρεπε να επικυρωθεί κάποια συμφωνία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Ο κ. Κασουλίδης χαρακτήρισε επίσης ως πολύ σοβαρή την προσπάθεια του κατοχικού καθεστώτος να παίξει παιχνίδια με τη περιουσιακή πτυχή του Κυπριακού, επιτρέποντας σε Τουρκοκύπριους να ανταλλάσουν περιουσίες που έχουν στις ελέυθερες περιοχές. Η Λευκωσία δεν έχει πλήρη ενημέρωση για τους σχεδιασμούς του καθεστώτος Έρογλου και αναμένει να ενημερωθεί πλήρως για να τοποθετηθεί. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης