Σύγκρουση και για το ευρω-ντιμπέιτ

Σύγκρουση και για το ευρω-ντιμπέιτ

«Ποτάμι»: Λυπούμαστε που δε θα ακούσουμε τις θέσεις του κ. Τσίπρα – Στις 28 Απριλίου το ντιμπέιτ με Γιούνκερ, Σουλτς, Φέρχοφσταντ και Κέλερ - Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είχε ενημερώσει ότι δεν θα συμμετάσχει λόγω προγράμματος

Conflict on the Euro debate
Με αρκετά σκωπτική διάθεση και σαρκαστικό ύφος το Ποτάμι ανακοίνωσε τη... λύπη του που θα χαθεί η ευκαιρία να ακούσουν τον Αλέξη Τσίπρα να παρουσιάζει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρώπη στο πρώτο ευρωπαϊκό debate που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Απριλίου στο Μάαστριχτ. Στην διαδικασία που λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά, θα αναμετρηθούν οι Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Μάρτιν Σουλτς, Γκάι Φέρχοφσταντ και Σκα Κέλερ, όμως ο κ. Τσίπρας είχε ενημερώσει ότι δεν θα δώσει το «παρών» λόγω προγράμματος.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σελίδα που διατηρεί Το Ποτάμι στο Facebook:

«Το Ποτάμι θα παρακολουθήσει με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το πρώτο ευρωπαϊκό debate των υποψηφίων για την προεδρεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τη Δευτέρα 28/4 στο Μάαστριχτ. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που οι πολίτες της Ευρώπης θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά μία τέτοια δημόσια συζήτηση, που θα είναι αναμφίβολα καθοριστική για το μέλλον της Ένωσης. Δυστυχώς, με λύπη ενημερωθήκαμε ότι ο υποψήφιος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, Αλέξης Τσίπρας, δεν θα συμμετέχει στη διαδικασία. Είναι πραγματικά κρίμα που θα χάσουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τον κ. Τσίπρα να αποσαφηνίζει τις θέσεις του κόμματός του για την Ευρώπη και να τις συγκρίνουμε με αυτές των υπόλοιπων υποψηφίων».

Κλείσιμο
Να υπενθυμίσουμε ότι το πρώτο ευρωπαϊκό debate θα πραγματοποιηθεί στο Μάαστριχτ, ενώ την ενενηντάλεπτη συζήτηση θα συντονίσουν οι δημοσιογράφοι του Euronews, Ίζαμπελ Κούμαρ και Κρις Μπερνς. Το κοινό θα αποτελείται από 700 νέους και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Euronews σε 13 γλώσσες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης