ΠΑΣΟΚ για Σαμπιχά: Από γκάφα σε γκάφα ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ

ΠΑΣΟΚ για Σαμπιχά: Από γκάφα σε γκάφα ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ

«Πόσο ανίκανοι είναι και δεν μπορούν κυριολεκτικά να χωρίσουν δυο Γαϊδουριών άχυρα», αναρωτιέται  ο Δημήτρης Καρύδης

Επτά «καυτά» αιτήματα των εμπόρων
ΠΑΣΟΚ για Σαμπιχά: Από γκάφα σε γκάφα ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ
Με ανάρτηση στο facebook του γραμματέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρη Καρύδη, γύρω στις τρεις τα ξημερώματα της Τετάρτης η Χαριλάου Τρικούπη επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ για την απόσυρση της υποψηφιότητας της Σουλειμάν Σαμπιχά, Ο κ. Καρύδης σημείωσε «απο γκάφα σε γκάφα ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ» και πρόσθεσε πως «μετά την κατάπτυστη υπόθεση Καρυπίδη, είχαμε τώρα την θλιβερή ιστορία με τη Ρομά, Σαμπιχά».

Κατά τον κ. Καρύδη «το κοινό υπόβαθρο, η συνδετική γραμμή και στις δυο περιπτώσεις βρίσκεται στην αλαζονεία, την προχειρότητα, την αντιφατικότητα, την ψηφοθηρική και πελατειακή λογική, με την οποία η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει σημαντικά θέματα». Για τις δύο παραπάνω περιπτώσεις υπογράμμισε πως στον ΣΥΡΙΖΑ «ανακοινώνουν υποψήφιους και μετα τους αποσύρουν γιατί δεν έχουν σοβαρά και στέρεα επιχειρήματα να υπερασπιστούν τις επιλογές τους».

Επίσης ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ δήλωσε πως «η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ παίζει επικίνδυνα πολιτικά παιχνίδια που τελικά αποβαίνουν είσαι βάρος της. Προσπαθεί, να ρίξει λάσπη σε όσους της ασκούν κριτική, αλλά βάζει συνεχώς αυτογκόλ». «Εύλογα αναρωτιούνται πολλοί, πόσο ανίκανοι είναι και δεν μπορούν κυριολεκτικά να χωρίσουν δυο Γαϊδουριών άχυρα», κατέληξε ο κ. Καρύδης.

Κλείσιμο
Η δήλωση του κ. Καρύδη έχει ως εξής:

Απο γκάφα σε γκάφα ο Τσιπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ.Μετα την κατάπτυστη υπόθεση Καρυπιδη,είχαμε τώρα την θλιβερή ιστορία με τη Ρομα,Σαμπιχα.Το κοινό υπόβαθρο,η συνδετικη γραμμή και στις δυο περιπτώσεις βρίσκεται στην αλαζονεία,την προχειρότητα,την αντιφατικοτητα, την ψηφοθηρικη και πελατειακή λογική,με την οποία η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει σημαντικά θέματα.Ανακοινωνουν υποψήφιους και μετα τους αποσύρουν γιατι δεν έχουν σοβαρά και στερεα επιχειρήματα να υπερασπιστούν τις επιλογές τους.
Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ παίζει επικίνδυνα πολιτικά παιχνίδια που τελικά αποβαίνουν είσαι βάρος της.Προςπαθει,να ρίξει λάσπη σε όσους της ασκούν κριτική,αλλα βάζει συνεχώς αυτογκόλ.Ευλογα αναρωτιούνται πολλοί,ποςο ανίκανοι ειναι και δεν μπορούν κυριολεκτικά να χωρίσουν δυο Γαϊδουριών άχυρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης