Τσίπρας: Η καμπάνα της νέας ανάστασης θα σημάνει σύντομα

Τσίπρας: Η καμπάνα της νέας ανάστασης θα σημάνει σύντομα

«Ας χαρούμε την Ανάσταση και ας κρατήσουμε στο μυαλό μας ότι πλησιάζει η ώρα για τη λύτρωση από όλα και όλους όσοι επέλεξαν για το λαό μας τη σταύρωση», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας: Η καμπάνα της νέας ανάστασης θα σημάνει σύντομα
«Το μήνυμα της Ανάστασης είναι μήνυμα λύτρωσης, μήνυμα νίκης της ζωής, μήνυμα ανατροπής, μήνυμα ελευθερίας. Πάνω απ’ όλα, όμως, είναι μήνυμα χαράς. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, έχουμε ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να μοιραστούμε αυτό το μήνυμα με τον συνάνθρωπό μας σε κάθε γωνιά της πατρίδας, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι. Ας το μοιραστούμε με τους δικούς μας ανθρώπους, αλλά και με όσους δεν έχουν δύναμη και φωνή. Κι ας τους δώσουμε την έγνοια και την αλληλεγγύη μας» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο αναστάσιμο μήνυμά του.

«Οι Έλληνες μπορούμε και θα το κάνουμε, να μετατρέψουμε αυτό το μήνυμα σε μήνυμα μιας νέας ανάστασης του λαού μας. Ας χαρούμε λοιπόν την Ανάσταση και ας κρατήσουμε στο μυαλό μας ότι πλησιάζει η ώρα για τη λύτρωση από όλα και όλους όσοι επέλεξαν για το λαό μας τη σταύρωση και επιθυμούν να γίνει η δυστυχία καθεστώς. Η καμπάνα της νέας ανάστασης δε θα αργήσει. Θα σημάνει σύντομα. Αρκεί να πιστέψουμε στις δικές μας δυνάμεις» υπογραμμίζει ο κ. Τσίπρας στο μήνυμά του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης