«Όχι» Λαζόπουλου σε Τσίπρα για το ευρωψηφέλτιο

«Όχι» Λαζόπουλου σε Τσίπρα για το ευρωψηφέλτιο

«Είναι τόσες πολλές οι υποχρεώσεις που έχω αναλάβει, που είναι αδύνατο να τις βάλω στην άκρη για να ανταποκριθώ στην πρόσκληση αυτή», επισημαίνει - Εξαπολύει έμμεση επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη

«Όχι» Λαζόπουλου σε Τσίπρα για το ευρωψηφέλτιο
Αρνητικά απάντησε εν τέλει ο Λάκης Λαζόπουλος στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να κατέβει ως  υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές. Ο κ. Λαζόπουλος για αυτό του το «όχι» επικαλείται το φόρτο εργασίας και τις ανειλημμένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις. 

Συγκεκριμένα, μέσα από επιστολή του προς τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δημοσιεύεται σήμερα στην «Αυγή», γνωστοποιεί και αιτιολογεί την απόφασή του. Παράλληλα, εξαπολύει έμμεση επίθεση -χωρίς να τον κατονομάσει- στον Σταύρο Θεοδωράκη. «Το εγχώριο σύστημα, πανικόβλητο απ' την κατάσταση, τρέχει μ' ένα σακίδιο στον ώμο για να προλάβει την ανατροπή της», γράφει χαρακτηριστικά.

«Ξέρω ότι, τούτη την ώρα, πας μη εγκάθετος χρήσιμος για τον τόπο. Είναι όμως τόσες πολλές οι υποχρεώσεις που έχω αναλάβει, που είναι αδύνατο να τις βάλω στην άκρη για να ανταποκριθώ στην πρόσκληση αυτή. Επιτρέψτε μου, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, να δηλώσω την αδυναμία μου να θέσω τις όποιες δυνάμεις μου στην υπηρεσία της χώρας μας συνεχίζοντας να υπηρετώ αυτά που χρόνια υπηρετώ: τα της τέχνης μου» λέει για την απόφασή του να μην ριχτεί στη μάχη των ευροεκλογών. 

Κλείσιμο
«Υπάρχουν άνθρωποι πολλοί με ανάστημα στη χώρα αυτή που μπορούν να συμβάλουν σε μια νέα πορεία της Ευρώπης. Δεν είμαι εγώ ο απαραίτητος. Ας μην γίνω σαν τους υπερτραφείς της νόησης που δεν μπορούν να ξεκολλήσουν τα μούτρα τους, από το τζάμι της τηλεόρασης. Αυτούς από τους οποίους άλλωστε, η χώρα κινδύνευσε να χάσει οριστικά τη θέση της στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. Από αυτούς που αυτοβαπτίστηκαν σωτήρες μας αμέσως μετά», προσθέτει και καταλήγει, υπογγραμίζοντας ότι «εγώ θα συνεχίσω να παρακολουθώ και να συμμετέχω ενεργά στη ζωή του τόπου από τη θέση που ήδη έχω». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης