Επίθεση Τζήμερου σε Τσίπρα για τις αφίσες στην τουρκική

Επίθεση Τζήμερου σε Τσίπρα για τις αφίσες στην τουρκική

Δεν ξέρει, ή ξέρει και γλείφει τους πράκτορες της Άγκυρας, το ερώτημα που θέτει μέσω facebook

Επίθεση Τζήμερου σε Τσίπρα για τις αφίσες στην τουρκική
Σφοδρή επίθεση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook εξαπέλυσε ο Θάνος Τζήμερος προς τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ στην τουρκική γλώσσα.

Ο κ. Τζήμερος διερωτήθηκε αν ο κ. Τσίπρας δεν ξέρει ότι η ελληνική γλώσσα διδάσκεται ως κύριο μάθημα στα σχολεία της μειονότητας και έκανε λόγο για δύο εκδοχές: «ή πράγματι δεν ξέρει, οπότε είναι επικίνδυνος, ή ξέρει και γλείφει τους πράκτορες της Άγκυρας που αλωνίζουν στη Θράκη, οπότε είναι διπλά επικίνδυνος».

Συγκεκριμένα, ανεβάζοντας μία σχετική φωτογραφία ο κ. Τζήμερος έγραψε: «Μπουνταλά τσογλάν, μπαμπέσ' μπουλούκ', χαΐρ' γιοκ! Υ.Γ. Δεν ξέρει ο εικονιζόμενος ότι η ελληνική γλώσσα διδάσκεται ως κύριο μάθημα στα σχολεία της μειονότητας; Δεν ξέρει ότι η ελληνική είναι η επίσημη γλώσσα του ελληνικού κράτους; Δύο εκδοχές υπάρχουν: ή πράγματι δεν ξέρει, οπότε είναι επικίνδυνος, ή ξέρει και γλείφει τους πράκτορες της Άγκυρας που αλωνίζουν στη Θράκη, οπότε είναι διπλά επικίνδυνος».


Κλείσιμο



Σημειώνεται ότι η χρήση της τουρκικής γλώσσας στις προεκλογικές αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ είναι μία τακτική που ακολουθούν εδώ και χρόνια. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης