Κουμουτσάκος: Επιτέλους ο Σγουρός δέχτηκε να συμμετάσχει σε debate

Κουμουτσάκος: Επιτέλους ο Σγουρός δέχτηκε να συμμετάσχει σε debate

Παρόλο που «πριν λίγες μόλις ημέρες είχε ακυρώσει την τελευταία στιγμή την συμμετοχή του σε τηλεοπτική συζήτηση με τους άλλους υποψήφιους», επισημαίνει

Κουμουτσάκος: Επιτέλους ο Σγουρός δέχτηκε να συμμετάσχει σε debate
«Επιτέλους αποδέχεται ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Αττικής να συμμετάσχει σε δημόσια συζήτηση», σχολιάζει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Κουμουτσάκος.

 «Με ικανοποίηση ακούσαμε επιτέλους τον απερχόμενο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Σγουρό να δηλώνει στην πρωινή εκπομπή “Κοινωνία ώρα MEGA”  ότι αποδέχεται να συμμετάσχει σε δημόσια συζήτηση με τους ανθυποψηφίους του στις επερχόμενες εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής», επισημαίνεται σχετική ανακοίνωση.
 
«Και τούτο, σε αντίθεση με το γεγονός ότι πριν λίγες μόλις ημέρες είχε ακυρώσει την τελευταία στιγμή την συμμετοχή του σε τηλεοπτική συζήτηση με τους άλλους υποψήφιους, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και παρά το γεγονός ότι δεν απαντά στα επανειλημμένα  ερωτήματα που του θέτουμε», αναφέρεται.
 
Κλείσιμο
«Ελπίζοντας ότι δεν πρόκειται για άλλο ένα προεκλογικό τέχνασμα και ότι δεν θα υπαναχωρήσει αυτήν τη φορά, και επιθυμώντας την κατά το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών της Αττικής και της χώρας, περιμένουμε τον καθορισμό του πού και του πότε θα πραγματοποιηθεί η συζήτηση για το μέλλον της Αττικής, αμέσως μετά το Άγιο Πάσχα», καταλήγει η ανακοίνωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης