Με την παράταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου κατεβαίνει ο Βαζέχα

Με την παράταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου κατεβαίνει ο Βαζέχα

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για το δήμο Αθηναίων ο μεγάλος ποδοσφαιριστής - Τι είπε για το γήπεδο του ΠΑΟ και την «παναθηναϊκή» οικογένεια ο Κριστόφ Βαζέχα

Με την παράταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου κατεβαίνει ο Βαζέχα
Στην καριέρα του με τον Παναθηναϊκό, ο Κριστόφ Βαζέχα δεν σταματούσε να σκοράρει. Ακόμη και σήμερα, δέκα χρόνια μετά το τέλος της καριέρας του, ο Βαζέχα είναι ένας από τους πλέον αγαπημένους αθλητές των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, ένα πραγματικό ίνδαλμα για χιλιάδες μικρά παιδιά, κάτι που εξηγείται εύκολα αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Κριστόφ είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος σκόρερ όλων των εποχών πίσω από τον Θωμά Μαύρο.

Με την απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά συνεργαζόμενος με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Άρη Σπηλιωτόπουλο, ο Κριστόφ Βαζέχα θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον υποψήφιο της ΝΔ να... σκοράρει, αρχικώς περνώντας στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και στη συνέχεια να εκλεγεί δήμαρχος Αθηναίων.

«Αποφάσισα να ενταχθώ στη Δημοτική Παράταξη «Αθήνα Μπορείς» και να υποστηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις την πρόταση του Άρη Σπηλιωτόπουλου για μια διαφορετική Αθήνα. Μια Αθήνα του Πολιτισμού, των ανοικτών αθλητικών κέντρων, των νέων ανθρώπων. Μια Αθήνα που θα δίνει ευκαιρίες για άθληση, ποιότητα ζωής και θα αφήνει στο περιθώριο το έγκλημα και την παρανομία», τόνισε ο Κριστόφ Βαζέχα.

Ο μεγάλος γκολτζής αναφέρθηκε και στο ζήτημα του γηπέδου του ΠΑΟ υπογραμμίζοντας ότι επιθυμεί να συμβάλλει «στο να βρεθεί η καλύτερη λύση στο θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού. Λύση που θα αγκαλιαστεί πρώτα από τους ίδιους τους φιλάθλους του ιστορικού συλλόγου της Αθήνας, του οποίου είμαι μέλος εδώ και δεκαετίες. Λύση που θα αντιστοιχεί στην ιστορία και τον συμβολισμό της μεγάλης παναθηναϊκής οικογένειας».

Μάλιστα, ο Βαζέχα δεσμεύθηκε ότι θα δώσει όλες τις δυνάμεις και την εμπειρία του «από τον επαγγελματικό αθλητισμό για να μετατραπεί η Αθήνα σε πόλο άθλησης και Πολιτισμού».
Κλείσιμο

Εμφανώς χαρούμενος από την συμμετοχή του μεγάλου ποδοσφαιριστή στο συνδυασμό του, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος επισήμανε ότι «η Αθήνα του πολιτισμού και του αθλητισμού είναι η πόλη που έχει τη μέγιστη τουριστική προβολή και συνεπώς τη μέγιστη δυνατή επισκεψιμότητα η οποία φέρνει συνάλλαγμα και δημιουργεί θέσεις εργασίας».

«Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, από την πρώτη στιγμή, άνοιξα την αγκαλιά μου σε όλους όσους προσέφεραν και προσφέρουν στον αθλητισμό, κι από αυτές τις θέσεις είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της Αθήνας που μας αξίζει, της Αθήνας για την οποία πιστεύουμε ότι μπορεί και δουλεύουμε ώστε να σταθεί στα πόδια της», συνέχισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων αναφερόμενος στην συμμετοχή του Κριστόφ Βαζέχα στην παράταξη «Αθήνα μπορείς».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης